Samen werken?

Gratis Quickscan aanvragen

Ben je benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag nu de gratis Quickscan aan en ontvang een op maat gemaakt adviesrapport.

 

Gratis Quickscan

Als bedrijf wil je groeien. Groeien in termen van meer naamsbekendheid, sales en omzet. Je bent er bewust van dat (online) marketing hierbij een ideaal middel is om je doelstellingen te bereiken. Maar hoe zet je het in? En welke kanalen werken het beste voor je bedrijf? Of misschien zet je online marketing al in en ben je benieuwd hoe het nog beter kan.

 

Als je met één van deze vragen zit, dan is het tijd voor de gratis Quickscan van Bloei Online.

Ontdek al je online kansen en verbeterpunten

Tijdens de digitale Quickscan brengt één van onze experts al jouw online kansen en verbeterpunten in kaart. Hierbij analyseren we eerst de inzet van je huidige online marketing middelen en wordt er gekeken wat er nog verbeterd of extra ingezet kan worden om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

 

✔ Zijn de juiste zoekwoorden toegevoegd?
✔ Is de targeting juist ingesteld?
✔ Hoe kan je meer conversies realiseren tegen lagere kosten?
✔ Zijn de landingspagina’s geoptimaliseerd?

 

De Scan beperkt zich uiteraard niet alleen tot Google Ads. Een scan op gebied van SEO, conversie optimalisatie of social media marketing behoren ook tot de mogelijkheden. De juiste scan kiezen we samen in overleg. Dit doen we op basis van de telefonische inventarisatie waarin wij jou alle vragen stellen om tot een goede Quickscan te komen.

 

Naast je huidige inzet van online marketing middelen, kijken we ook of er nog andere online mogelijkheden/kansen zijn voor je bedrijf. Denk hierbij aan: zoekmachine marketing, social media marketing en online adverteren.

 

Na de uitgebreide analyse ontvang je de Quickscan in de vorm van een adviesrapport waarin wij alle verbeterpunten en online kansen voor je bedrijf toelichten.

 

Direct de gratis Quickscan aanvragen

Het aanvragen van de digitale Quickscan is volledig gratis en vrijblijvend. Klik hier om de scan vrijblijvend aan te vragen.

 

Zit je nog met vragen? Een vrijblijvend (advies)gesprek met één van onze experts is zo geregeld. Bel 0547 – 74 50 17 of neem contact op via het formulier onderin de pagina. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!