Samen werken?

Training & Workshops

Leer alle ins en outs op gebied van online marketing. Van het opzetten van campagnes tot technische SEO.

 

Training & Workshops

Je eigen team is elke dag bezig met je online marketing. Maar hebben ze wel alle actuele kennis paraat om je doelstellingen te halen? Als je dat zeker wilt weten, kun je bij ons terecht voor een training of workshop op diverse gebieden. Daarvoor komen we graag bij je op locatie om concreet aan de slag te gaan met specifieke onderdelen waar meer kennis voor nodig is. Of heb je liever dat we een webinar geven waarop medewerkers van verschillende locaties kunnen inloggen? Het kan allemaal. Laat ons vooraf weten wat je doel is en wij zorgen dat je team de juiste inzichten krijgt.

 

SEO training of cursus Google Ads

Zijn je medewerkers al zelf druk bezig met SEO of Google Ads, maar wil je ze daar nog meer munitie voor geven? Dan zorgen wij voor de trainingen die ze net dat extra zetje geven. Vol inspiratie gaan ze daarna aan de slag om nog meer uit hun inspanningen te halen. Dat betekent: meer rendement en meer resultaat. Precies wat je zoekt!

 

Cursus social media of affiliate marketing

Heb je het gevoel dat er meer te halen is uit je social media? Laat onze experts dan een cursus geven op dit gebied en je weet zeker dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Weet je zeker dat affiliate marketing voor jou dé manier is om meer te verkopen, maar weet je niet goed hoe? Dan helpen wij je met een training die alles duidelijk maakt. Altijd met jouw doelstellingen in ons achterhoofd, zodat je precies krijgt waar je behoefte aan hebt.

 

Altijd een training of workshop op maat

Op welk gebied je de kennis binnen je bedrijf ook wilt bijspijkeren, wij zorgen ervoor dat we altijd met concrete voorbeelden uit jouw praktijk werken. Zo is de theorie direct duidelijk voor alle deelnemers. Heb je vooraf al bepaalde onderdelen waar je extra aandacht aan wilt besteden? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor. Wil je graag goede of juist slechte voorbeelden van je huidige website of webshop integreren in de cursus? Komt helemaal goed!

 

Is het tijd voor een training of workshop om je kennis op een hoger niveau te brengen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.