Samen werken?

Social media strategie

We behandelen en werken alle stappen uit om van je social media platformen een succes te maken.

 

Social media strategie

Je doelgroep zit op social media. Jouw merk misschien ook wel, maar echt resultaat boek je nog niet. Je weet precies hoe je jouw merk hebt neergezet, maar hoe vertaal je dat door op social media? Om dat in te vullen heb je veel aan onze expertise. Wij gaan graag samen met je om tafel om een perfecte social media strategie neer te zetten. Van daaruit kun je de invulling qua content gaan uitvoeren. Vertrouw op onze kennis om je online doelstellingen op het gebied van Facebook en andere social media te halen!

 

Welke Facebook strategie past bij je?

In de meeste gevallen denken onze klanten bij een social media strategie vooral aan een Facebook strategie. Terecht, want daar valt voor vrijwel elk merk heel wat te halen. Maar dan moet je wel eerst wat brengen. Wij helpen je om de Facebook strategie te ontwikkelen die het beste past bij je merk en bij je doelgroep. En uiteraard ook bij het medium, want wat op Facebook werkt, werkt niet automatisch ook op andere kanalen. Denk ook aan community management en adverteren op social media. Het gaat om de ideale combinatie. Heb je al zin om de mogelijkheden te bespreken?

 

Doelgroep, doelgroep, doelgroep…

Juist bij een social media strategie gaat het erom dat je in de smaak valt bij je doelgroep. Vandaar dat we beginnen bij het definiëren van jouw (potentiële) klanten op Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Pinterest of welk kanaal dan ook. Omdat het nodig is. Anders weet je niet tegen wie je het hebt en dan weet je dus ook niet welke content ze waarderen. Er is een reden voor dat doelgroep en doelstelling met hetzelfde woord beginnen…

 

Van Facebook marketing strategie tot verkopen

Is het handig om meteen heel conversiegericht bezig te zijn of is je Facebook marketing strategie er juist op gericht om microconversies te realiseren die uiteindelijk tot de grote conversie leiden? Dat is de grote vraag waar we antwoord op gaan geven voor je én samen met je. Jij kent je bedrijf, wij kennen social media.

 

Ben je dringend toe aan een social media strategie die écht wat oplevert? Vul dan het contactformulier onder aan de pagina in en dan kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.