Samen werken?

 

SEO-strategie

Je doet het zelf waarschijnlijk elke dag: zoeken op internet via een zoekmachine zoals Google of Bing. Logisch dus dat dit een prima manier is om jouw doelgroep te bereiken en zo je targets te halen. Maar hoe weet je waar je potentiële klanten online naar zoeken? En hoe zorg je er nu voor dat ze bij het zoeken uiteindelijk doorklikken naar jouw site? Dat is waar wij je bij kunnen helpen met een goede SEO-strategie. Helemaal afgestemd op jouw bedrijf, jouw doelgroep en je doelstellingen. Kortom: je zocht en hebt bij ons je ideale SEO-partner gevonden!

 

Elke SEO-strategie is anders

Heb je een concurrent die al een tijdje bezig is met SEO en wil je daarvan leren? Prima plan, maar we kunnen je nu al zeggen dat we zijn SEO-strategie niet gaan kopiëren. Het is juist veel verstandiger om te kijken waar de concurrentie nog gaten laten vallen. Dat zijn de gaten waar wij in kunnen springen. Uiteraard willen we, net als de rest in de branche, het liefst scoren op de belangrijkste keywords en bovenaan in Google komen. Maar de weg daarnaartoe is voor ieder merk anders. Dankzij het gebruik van beschikbare data komen we samen uit bij de strategie die helemaal past bij jouw situatie. Dat is leuk hoor, slimmer zijn dan de rest!

 

Kansen in de long tail

Ze zijn er hoor, mensen die met een nieuwe site meteen hoog willen ranken op een enorm competitief keyword als ‘hypotheek’. Mocht je bij ons komen met zo’n vraag, dan zorgen wij altijd voor een realistisch verwachtingspatroon. We beloven je geen gouden bergen, maar weten zeker wel kansen te vinden in de long tail, zoals ‘hypotheek aanvragen voor vakantiehuis’. Oftewel: vele kleine zoekopdrachten maken samen veel omzet. Daar gaat het je uiteindelijk om en ons ook. Wij focussen op jouw optimale rendement in je SEO-strategie.

 

Naast SEO ook SEA

Als je alleen maar organisch gevonden wilt worden, heb je een lange adem en een flink budget nodig. Zeker in de eerste periode is het namelijk verstandig om je SEO-strategie te combineren met een goede SEA-strategie. Dankzij de doorkliks vanuit je advertenties zie je namelijk heel snel welke zoekwoordcombinaties goed scoren bij je doelgroep. Bovendien investeer je direct in traffic met SEA. Prima combinatie dus!

 

Heb je al ideeën over je SEO-strategie, dan denken onze experts graag mee om jouw targets te halen.

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.