Samen werken?

Online Business development

Wij helpen bij de ontwikkeling van jouw business door een online merk te bouwen èn winstgevend te maken.

 

Online Business development

Gefeliciteerd, je hebt een mooi merk! Maar dat je al een merk hebt, betekent nog niet dat je merk ook online al succesvol is. Als je daar hulp bij nodig hebt, staan wij voor je klaar. Wij helpen je met online business development door een online merk te bouwen én winstgevend te maken. Kom maar op met die targets! Bij alles wat we doen, zetten we je online klant centraal. Want die bepaalt uiteindelijk hoe succesvol je bent op internet. Lief zijn dus…

 

Strategie bepalen is stap 1

Wat wil je online klant van je? Dat is de vraag die we gaan beantwoorden. We zetten een duidelijke communicatiestrategie neer die perfect past bij je online businessmodel. Alles draait om het trekken van de juiste mensen op de juiste manier naar de juiste pagina van je site. Want je wilt toch je online doelstellingen halen, of niet soms? Daarvoor combineren we een SEO-strategie met een SEA-strategie, want organisch zoekverkeer en advertenties kunnen elkaar flink versterken. Als je ze tenminste goed op elkaar afstemt. Daar zorgen wij voor.

 

Online succes is stap 2

Zodra we de strategie bepaald hebben samen met jou, gaan we hem implementeren. Daarbij blijven we continu bijsturen op basis van de resultaten die we boeken. Zo draaien we steeds een beetje aan de knoppen totdat alles helemaal op elkaar is afgestemd. Dat is de route naar online succes. Ga je mee?

 

Integreren van online en offline

Heb je al offline kanalen voor je merk? Dan kunnen we zorgen voor een soepele integratie met de online kanalen waar we aan werken. Ben je alleen online vertegenwoordig met je (nieuwe) merk, dan gaan we ons volledig daarop richten. Alles is maatwerk. En natuurlijk werken we altijd in goede samenwerking met jouw organisatie en vakinhoudelijke experts.

 

Benieuwd hoe we online business development kunnen inzetten om jouw targets te halen?

 

Onze aanpak

Welke dienst we ook leveren, we gaan altijd voor een winning aanpak.

 
 
 • 01 Markt en gebruikers onderzoek

  Onze werkwijze is erop gericht om jouw business online te laten groeien. Hiervoor moeten we eerst jouw business, markt en doelgroep begrijpen. Daarom is dit altijd de eerste stap, bij élke dienst.

 • 02 Strategie & planning

  Tijdens strategische sessies spelen we slim in op de resultaten van het marktonderzoek, formuleren we de onine doelstellingen en stellen targets vast. Vervolgens stellen we de mediaplanning op.

 • 03 Implementatie

  Nadat het strategisch fundament is gelegd en de planning is gemaakt, starten we met de online activiteiten. Dit wordt gedaan door onze online specialisten waarbij één ding geldt; resultaat.

 • 04 Optimalisatie en next steps

  Dagelijks vindt monitoring en analyse van de resultaten plaats. Resultaten en online trends worden in dashboards en rapportages inzichtelijk gemaakt. Op basis hiervan bepalen we samen de next steps voor nòg meer online resultaat.

 

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.