Samen werken?

E-commerce strategie

We behandelen en werken alle stappen uit om van je e-commerce platform een succes te maken.

 

E-commerce strategie

De tijd van ‘If you build it, they will come’ is al lang voorbij op internet. Je webshop functioneert prima, maar er is zoveel keuze in de branche. Dus waarom zouden je potentiële klanten bij jou iets moeten kopen en niet bij een ander? Een goede e-commerce strategie geeft antwoord op precies die vraag. Hoe wil je jouw targets gaan halen? We leggen het allemaal vast in een plan dat we vervolgens samen gaan uitvoeren. Gaandeweg scherpen we de strategie aan en zo behalen we je doelstellingen.

 

De beste webshop strategie

Een geslaagde e-commerce strategie kenmerkt zich door een holistische aanpak. Daarom kijken wij naar alle online onderdelen die je kunt inzetten. Van het design van je webshop tot en met de gebruiksvriendelijkheid ervan. Van online marketing tot en met de manier waarop je bestellingen inpakt en verzendt. Pas als je accepteert dat alles met elkaar te maken heeft, kom je verder.

 

E-commerce = online marketing

Je ontkomt er niet aan: voor e-commerce is online marketing een must. Toch kan dat vaak nog wel een cultuurschok zijn. Ineens ben je niet alleen meer een verkoper van spullen via internet, maar moet je ook online marketeer zijn. Gelukkig kun je deze expertise ook extern inhuren. Inderdaad, dat is het punt waarop je aan ons moet gaan denken. Wij staan naast je en helpen je om je doelen te bereiken.

 

Van strategie tot conversie

Oké, je hebt een e-commerce strategie. En nu? Wij begeleiden je tijdens het hele traject. Dus ook bij de implementatie en bijsturing in de praktijk. Conversie, daar gaat het ons allemaal om. Daarom zijn we ook gespecialiseerd in conversieoptimalisatie. Gaandeweg proberen we steeds weer om de strategie nog beter te laten aansluiten bij de ‘koopknop’ van je doelgroep.

 

Klaar om eens om tafel te gaan voor een goed gesprek over je rendabele e-commerce strategie?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.