Samen werken?

Rapportages

Wij stellen overzichtelijke rapportages op waarmee jij tot nieuwe inzichten kan komen voor meer succes.

 

Rapportages

Als je bij het woord rapportages denkt aan saaie documenten waar je uiteindelijk nog niet veel wijzer van wordt, dan hebben we goed nieuws voor je. Wij maken namelijk heldere rapportages waar je écht iets aan hebt. Wil je weten wat je voortgang is op het gebied van SEO? Dat brengen wij overzichtelijk in kaart met een duidelijk SEO rapport. Wil je het rendement van zoekmachine adverteren verhogen, maar kun je het niet controleren? Onze rapportages bieden je de informatie die je zoekt. De juiste kennis helpt je bij het behalen van je online doelstellingen!

 

SEO rapport nodig?

Eén van de belangrijkste onderdelen waarover we rapportages uitbrengen is zoekmachine optimalisatie. Logisch, want er is veel concurrentie in de markt en iedereen doet zijn best om zo hoog mogelijk in Google en Bing te komen. Wij kunnen je periodiek een SEO rapport aanleveren waarin je direct ziet wat de resultaten zijn van je inspanningen. Denk daarbij aan inzichten zoals de hoeveelheid traffic vanuit de zoekmachines, de zoekwoorden waar je het beste op scoort en je linkprofiel. Al dit soort onderdelen bepalen je resultaten en ons SEO rapport zet ze op een rij.

 

Ook voor data-analyse op basis van rapportages

De rapporten die we voor je maken, bieden een schat aan informatie. Niet alleen omdat ze iets zeggen over de actuele situatie, maar ook omdat je er trends en ontwikkelingen op langere termijn in kunt ontdekken. Daar helpen wij je graag bij. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we de data moeten analyseren om er meer uit te halen dan alleen inzicht in een momentopname. Jij wilt toch ook je doelstellingen bereiken en het optimale uit je online inspanningen halen? Dan is onze data-analyse daar een prima hulpmiddel bij.

 

Heb je rapportages nodig om beter te kunnen sturen op je online doelstellingen?

 

Onze aanpak

Welke dienst we ook leveren, we gaan altijd voor een winning aanpak.

 
 
 • 01 Markt en gebruikers onderzoek

  Onze werkwijze is erop gericht om jouw business online te laten groeien. Hiervoor moeten we eerst jouw business, markt en doelgroep begrijpen. Daarom is dit altijd de eerste stap, bij élke dienst.

 • 02 Strategie & planning

  Tijdens strategische sessies spelen we slim in op de resultaten van het marktonderzoek, formuleren we de onine doelstellingen en stellen targets vast. Vervolgens stellen we de mediaplanning op.

 • 03 Implementatie

  Nadat het strategisch fundament is gelegd en de planning is gemaakt, starten we met de online activiteiten. Dit wordt gedaan door onze online specialisten waarbij één ding geldt; resultaat.

 • 04 Optimalisatie en next steps

  Dagelijks vindt monitoring en analyse van de resultaten plaats. Resultaten en online trends worden in dashboards en rapportages inzichtelijk gemaakt. Op basis hiervan bepalen we samen de next steps voor nòg meer online resultaat.

 

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.