Samen werken?

Dashboarding

We presenteren en analyseren jou website data op een duidelijk manier om tot nieuwe inzichten te komen.

 

Dashboarding

Weet je eigenlijk wel wat er gebeurt op je website of webshop? Je hebt vast wel toegang tot de statistieken, maar zijn die overzichtelijk genoeg? Wij kunnen je helpen door er visuele dashboards van te maken met precies de informatie die voor jou van belang is. Weg met de ruis in al die data, tijd voor focus! Naast dashboarding kunnen we je ook helpen met nieuwe inzichten. Uit jouw data halen we trends en brengen we de diverse ontwikkelingen in kaart. Dat is informatie waar je op kunt sturen. Deze kennis helpt je bij het bereiken van de gestelde doelen.

 

Je statistieken helder in kaart

Hoeveel bezoekers heeft je website of webshop eigenlijk? Hoe lang blijven ze rondkijken? Zijn er veel die afhaken voordat ze overgaan tot conversie? Dat is slechts een klein deel van de concrete informatie die we voor je inzichtelijk kunnen maken. En dan niet met eindeloze Excel-lijsten, maar met duidelijke visuele dashboards. Heb je nog specifieke wensen, bijvoorbeeld data over de manier waarop mensen je site vinden? Dan richten we de dashboards hier op in voor je.

 

Data-analyse die je verder helpt

Naast het visueel maken van de data geven wij je ook nieuwe inzichten. We laten je graag weten wat wij in de data zien. Door bepaalde periodes tegen elkaar af te zetten, zien we trends en seizoensinvloeden waar je op in kunt spelen. Als je weet wanneer jouw doelgroep het meest behoefte heeft aan jouw producten of diensten, dan wil je op die momenten vast wel wat meer moeite doen om ze tot conversie te laten overgaan, toch? Wij helpen je met data-analyse die dit soort zaken inzichtelijk maakt. Allemaal met als doel: meer rendement en betere resultaten.

 

Wil je dashboarding inzetten om beter te kunnen sturen op je online doelstellingen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.