Samen werken?

Consultancy

Wij adviseren je hoe je jouw doelen kan vertalen naar een heldere online strategie en effectieve campagnes.

 

Consultancy

Heb je behoefte aan een online marketingplan, een e-commerce strategie of een conversiegedreven online re-design? Wij verzorgen het moeiteloos voor je. Ben je benieuwd wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing, zodat je die kunt inzetten binnen je bedrijf? Of heb je af en toe behoefte aan een klankbord om je interne online marketingafdeling mee te laten sparren? Zoek niet verder! Wij zijn de online marketing consultant die je ondersteunt om je doelen te bereiken.

 

Altijd de meest actuele online marketingkennis

We houden heel precies bij wat er allemaal gebeurt in ons vakgebied. Daardoor kun je ons op elk gewenst moment inschakelen om je te helpen. Heb je een bepaald idee dat je wilt uitvoeren, maar wil je het eerst nog voorleggen aan onze experts? Wij staan voor je klaar. Sterker nog: we staan naast je en gaan als collega;s samen met jou aan de slag.

 

Aanvulling op je eigen team

Het grote voordeel van een externe internet marketing consultant is dat je de expertise inroept wanneer en hoe het jou uitkomt. Zelfs als je zelf al de beschikking hebt over een online marketingteam. Dan zijn we juist op ons best, want we zijn een klankbord dat op een opbouwende manier het beste uit je online marketing haalt. Zo leert jouw team ook steeds weer een beetje bij, terwijl wij je bedrijf en doelgroep steeds beter leren kennen. Sparren maakt iedereen beter!

 

Concrete handvatten voor je online marketing

Ons internet marketing advies is direct bruikbaar. Elk dagdeel dat je ons inzet eindigt met concrete handvatten, zodat je team direct aan de slag kan. Stapje voor stapje optimaliseren we samen je online marketing. We weten wat je doel is en hoe we er willen komen.

 

Zoek je een online marketing consultant die jouw team beter maakt én je doelen haalt?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.