Samen werken?

YouTube adverteren.
Bereik dagelijks meer dan 4 miljoen Nederlanders.

 

YouTube Adverteren

De groei van online video en met name YouTube is niet meer te stoppen. Op dit moment wordt er in de Verenigde Staten in een gemiddelde maand al meer naar YouTube video’s gekeken door volwassenen dan naar televisie. En we weten allemaal dat Nederland één van de meest vooruitstrevende landen is op online gebied, dus onze cijfers zullen niet veel verschillen. Kortom: jij wilt met je merk gewoon op YouTube adverteren, bijvoorbeeld met TrueView advertenties, want je doelgroep bevindt zich hier. Maar hoe zorg je dat je gezien wordt door de juiste mensen met de juiste boodschap? Daar helpen wij je bij. Profiteer van onze expertise en ervaring, zodat je jouw targets sneller en eenvoudiger haalt!

 

Optimale ROI

Je kunt met YouTube Adverteren kiezen uit display, overlay en diverse soorten videoadvertenties, waaronder TrueView. We leggen je graag uit wat het verschil is wat de voor- en nadelen zijn. Wist je dat je alleen betaalt voor YouTube TrueView Ads als ze minimaal 30 seconden bekeken worden door mensen of wanneer ze erop klikken? En dan kun je ook nog eens heel specifiek targeten op de juiste doelgroep. Bijvoorbeeld iedereen die in Nederland kijkt naar video’s over mode. Of sportliefhebbers in de buurt van Arnhem. Door deze combinatie van factoren haal je de optimale Return On Investment.

 

Wat is je doelstelling voor YouTube Ads?

Je kunt YouTube Ads heel goed inzetten om meer naamsbekendheid te creëren of om bijvoorbeeld de herkenbaarheid van een crossmediale advertentiecampagne verder te vergroten. Daarnaast kun je YouTube Ads inzetten om heel actiematig te werk te gaan. Een doorklik vanaf je advertentievideo of display/overlay advertentie naar je website of webshop is een prima conversie. Uiteraard begint het dan pas, want nu is het de beurt aan je landingspagina om daadwerkelijk te converteren. Wij helpen je daar graag bij en kunnen de inzet van YouTube advertenties versterken met andere vormen van online marketing. Samen met jou werken we aan het behalen van je doelstellingen en het realiseren van online groei.

 

Wil je weten hoe we met YouTube adverteren jouw targets kunnen behalen?

 

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.