Samen werken?

Twitter adverteren.
Direct in contact met jouw potentiële doelgroep.

 

Twitter adverteren

Het bereik van Twitter is gigantisch. Over de hele wereld wordt het platform gebruikt door mensen om met elkaar te communiceren. Daar wil jij toch als merk gezien worden? Wij helpen je daarbij. Adverteren op Twitter is een prima manier om onder de aandacht te komen bij een specifiek afgebakende doelgroep. En als je het goed doet, behaal je er heel snel je doelstellingen mee. Samen met jou zorgen we ervoor dat je de juiste mensen op de juiste manier aanspreekt via Twitter!

 

Verschillende doelen behalen

Wil je graag meer traffic naar website krijgen? Of wil je juist voor branding- of engagementdoeleinden adverteren op Twitter? Het kan allemaal. Natuurlijk kun je ook een campagne opzetten waardoor meer mensen je Twitter-kanaal gaan volgen. De informatie die Twitter heeft verzameld over gebruikers kun jij als adverteerder inzetten om heel specifiek te targeten. Geografisch, demografisch, op basis van interesses: zeg het maar. Je advertentiebudget zet je op deze manier altijd optimaal in. Laten we samen alle mogelijkheden voor jouw merk analyseren en het maximale online succes bereiken!

 

Website Card voor optimale exposure

Specifiek voor Twitter is de advertentiemethode Website Card. Dit is een manier om een afbeelding of video te voorzien van context en call-to-action. We kunnen er bovendien een conversietracking aan toevoegen, zodat je precies kunt zien hoe goed deze advertentie heeft gewerkt. Uiteraard is de afstemming van de juiste boodschap op de juiste doelgroep hierbij enorm belangrijk. Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres om je daarbij te helpen. Wil je weten hoe je Twitter advertenties kunt versterken met andere vormen van online marketing? Daar helpen we je eveneens bij. Samen met jou werken we aan conversie en online groei.

 

Wil je weten hoe we met Twitter adverteren jouw targets kunnen behalen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.