Samen werken?

LinkedIn Adverteren

Met LinkedIn Ads bereik jij jouw doelgroep op het moment dat ze zoeken naar jouw product/dienst of bedrijf.

 

LinkedIn adverteren

Ook als het gaat om een zakelijke doelgroep, kun je social media inzetten om potentiële klanten te bereiken. Een perfect voorbeeld daarvan is op LinkedIn adverteren. Je hebt ongetwijfeld zelf een account op LinkedIn. Wij in ieder geval wel. Doordat we weten hoe goed het werkt als je als merk adverteert op dit platform, zijn we alleen nog maar enthousiaster geworden over LinkedIn. Wij vertellen je graag hoe adverteren op LinkedIn werkt en hoe je er het meeste uithaalt. Samen met jou gaan we voor optimale conversie en meer online groei!

 

Onze kennis helpt je verder

Natuurlijk kun je zelf ook al een advertentiecampagne op LinkedIn starten. Maar wanneer je er écht alles uit wilt halen, heb je een partij nodig die er jarenlange ervaring mee heeft. Wij zijn die partij voor jou. Doordat onze experts altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, is de kennis binnen jouw bedrijf ook altijd actueel. Bovendien kun je vertrouwen op de kennis die we hebben opgedaan bij anderen. Zo profiteer je optimaal van onze expertise.

 

Specifiek targeten op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn is een kwestie van afstemming. Daar helpen wij je graag bij. Ook al weet je dat de doelgroep hier vooral om zakelijke redenen is, dan nog valt er heel veel te targeten om je boodschap nog specifieker over te brengen. Zoek je bijvoorbeeld nieuwe medewerkers en wil je de advertenties richten op mensen met een profiel dat past bij wat je zoekt? Of wil je graag een bepaald bedrijf als klant binnen halen door de medewerkers van dat bedrijf jouw advertenties te laten zien? Het kan allemaal, als je maar weet hoe het moet. Wij weten het en we delen onze kennis graag!

 

Wil je weten hoe we met LinkedIn adverteren meer omzet en conversie kunnen halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.