Samen werken?

Instagram adverteren.
Gezien worden door miljoenen potentiële klanten.

 

Instagram adverteren

Vooral onder een jongere en meer visueel ingestelde doelgroep is Instagram zeer populair. Past deze doelgroep bij jouw merk? Dan is Instagram adverteren een prima manier om ze te bereiken. Maar hoe begin je ermee? En hoe zorg je ervoor dat je continu blijft optimaliseren, zodat je er nog meer uithaalt dan je al deed? Wij helpen je graag verder met adverteren op Instagram. Als expert op dit gebied staan wij voor je klaar om je targets sneller en efficiënter te halen!

 

Heel specifiek adverteren = succes

Instagram heeft van elke gebruiker heel wat informatie verzameld. Deze informatie kun jij als adverteerder gebruiken om heel specifiek te gaan adverteren. Denk bijvoorbeeld aan geografisch targeting (alleen gebruikers in een bepaalde stad of regio), maar ook aan demografische targeting (leeftijd, geslacht, taal, etc.) en meer. Zelfs de interesses van gebruikers kun je inzetten om je advertenties aan een zo specifiek mogelijke doelgroep te tonen. Dankzij deze slimme targeting zet je optimaal je advertentiebudget in. Laten we samen alle mogelijkheden voor jouw merk analyseren en het optimale online succes bereiken!

 

Hoe wil je adverteren op Instagram?

Je kunt dus heel goed je doelgroep targeten op Instagram. Daar komt nog een extra optie bij: je kunt kiezen op welke manier je wilt adverteren. Wil je fotoadvertenties, videoadvertenties, carrouseladvertenties of Stories-advertenties inzetten? Elke methode heeft zijn eigen voordelen en nadelen, waar we je graag over vertellen. Ook voor de afstemming van de juiste boodschap en advertentiemethode op de juiste doelgroep ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast denken we graag met je mee over hoe we Instagram advertenties kunnen versterken met andere vormen van online marketing. Samen met jou werken we aan conversie en online groei.

 

Wil je weten hoe we met Instagram adverteren jouw targets kunnen behalen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.