Samen werken?

Facebook adverteren.
Dagelijks in contact met miljoenen gebruikers.

 

Facebook adverteren

Miljarden mensen over de hele wereld hebben een account op Facebook. Ook jouw doelgroep is daar te vinden. Maar weet jij ze ook daadwerkelijk te vinden? Door Facebook Ads in te zetten kun je heel gericht adverteren en weet je zeker dat jouw (potentiële) klanten je boodschap zien. Maar hoe begin je daarmee? En als je al begonnen bent, hoe zorg je dan dat je er nog meer uithaalt dan je nu al doet? Wij geven je graag antwoord op dit soort vragen. Als expert op het gebied van Facebook adverteren staan wij voor je klaar om je targets sneller en efficiënter te halen!

 

Targeting tot op detailniveau

Het mooie van Facebook is dat je als adverteerder hier heel gericht je boodschap kunt verspreiden. Bijvoorbeeld door je advertentie uitsluitend te tonen aan mensen die van honden houden en in Zuid-Holland wonen. Zo specifiek kun je targeten op Facebook. En het budget kun je ook helemaal zelf bepalen. Je betaalt dus nooit meer dan je vooraf had ingeschat. Terwijl je tóch dankzij de slimme targeting optimaal je advertentiebudget inzet. Bovendien kun je Facebook ook voor b2b inzetten. Zakelijke gebruikers zijn ook gewoon mensen met een Facebook account… Zie je al mogelijkheden voor jouw merk? Wij wel!

 

Eerst nadenken over je doelgroep

Doordat je zo goed kunt targeten op Facebook, is het belangrijk om eerst heel goed na te denken over de doelgroep die je wilt bereiken. Of misschien zijn het wel meerdere doelgroepen, die je met diverse boodschappen wilt overtuigen om zaken met je te doen. Dat kan allemaal met Facebook advertenties. Voor de afstemming van de juiste boodschap op de juiste doelgroep ben je bij ons aan het juiste adres. Daar helpen wij je graag bij. Net als met het combineren van Facebook Ads met andere vormen van online marketing. Conversie en online groei, daar werken we aan samen met jou.

 

Wil je weten hoe we met Facebook adverteren jouw targets kunnen behalen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.