Samen werken?

Social media adverteren

Adverteer op social media netwerken zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en Snapchat.

 

Social media adverteren

Je wilt als merk daar zijn waar je doelgroep is. Dat begrijpen wij als geen ander. Als social media expert kunnen we je helpen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door je te helpen om webcare te implementeren via social media. Maar ook door te adverteren via de platformen waar jouw doelgroep te vinden is. Door de beschikbare data en targeting-mogelijkheden kunnen social media campagnes heel gericht worden ingericht. Bijvoorbeeld door een combinatie van social media campagnes. Zo haal je die targets en die gewenste online groei ineens een stuk makkelijker!

 

Op welke social media wil je adverteren?

Wij kunnen je helpen om te adverteren op allerlei verschillende social media: Facebook adverteren, LinkedIn Ads, Instagram Ads, Snapchat en YouTube Ads. We kennen de voordelen en nadelen van alle platformen en we weten welke doelgroepen het beste te bereiken zijn op welke manier. Natuurlijk kunnen we ook een combinatie verzorgen van advertenties op diverse social media . We doen er alles aan om jouw doelstellingen zo snel en efficiënt mogelijk te behalen.

 

Social media marketing inzetten

Adverteren op social media begint bij het goed in kaart brengen van je doelgroep. Wie zijn de mensen die voor jou het meest interessant zijn eigenlijk? Zitten ze vooral op Instagram en YouTube of zijn het zakelijke doelgroepen die LinkedIn als belangrijkste platform hebben? Op dit soort vragen geven wij je graag antwoord. Samen met de vraag welke advertenties je het beste kunt gebruiken voor welke social media. Adverteren blijft nu eenmaal altijd een kwestie van afstemming. Daar helpen wij je graag bij.

 

Combinatie met andere online marketing

Als specialist in online marketing kijken we altijd verder. Daarom denken we ook met je mee over andere strategieën die je verder helpen richting conversie en groei. Een customer journey is niet lineair, dus we moeten de contactmomenten op de juiste momenten targeten in de funnel. Dat is de meerwaarde van Bloei Online: we zien altijd kansen die we graag met je delen.

 

Wil je weten hoe we met social media marketing meer rendement kunnen halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.