Samen werken?

Video remarketing.
Blijf onder de aandacht bij jouw doelgroep.

 

Video remarketing

Zeg eens eerlijk: hoeveel YouTube video’s heb je de afgelopen week gezien? De kans is groot dat je ze niet op één of zelfs twee handen kunt tellen. Dat komt doordat YouTube, het grootste videoplatform ter wereld, je zo ontzettend veel te bieden heeft. Instructievideo’s, muziek, comedy, educatie… het houdt nooit op. Je bent niet de enige die heel wat video’s bekijkt, je doelgroep is er ook zeer regelmatig te vinden. Daarom werkt video remarketing ook zo goed. Zorg dat je nogmaals onder de aandacht komt bij de doelgroep die al eerder iets van jouw merk heeft gezien. Uit onderzoek blijkt dat dit heel goed werkt. De hoogste tijd dus om je online doelstellingen een stuk sneller te halen. Bel ons en wij helpen je met YouTube remarketing!

 

Zo werkt YouTube remarketing

Je kunt via programmatic buying automatisch advertentieruimte inkopen op video’s die bekeken worden door mensen die eerder op jouw kanaal zijn geweest (of een andere relevante actie op YouTube hebben uitgevoerd). Dat werkt via een cookie die geplaatst wordt bij de doelgroep. Het proces van websitebezoek tot en met YouTube remarketing werkt geheel geautomatiseerd. Maar uiteraard moeten we wel vooraf heel goed samen bedenken hoe we dit proces willen opzetten. Welke advertenties wil je laten zien en aan welke mensen? Welke actie moeten ze hebben uitgevoerd voordat je ze welke boodschap wilt laten zien? Hier komt onze ervaring goed van pas. Wij sparren graag met je om het maximale rendement uit je investering te halen.

 

Video remarketing optimaliseren

Hoewel het proces grotendeels automatisch gaat, is het wel belangrijk om continu bij te sturen op basis van de resultaten. Daar kunnen wij je prima bij helpen. Bel ons voor een gedegen strategie, uitvoering en optimalisatie. Samen halen we jouw doelstellingen!

 

Wil je meer online groei behalen met video remarketing?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.