Samen werken?

Social media remarketing.
Afgehaakte bezoekers opnieuw.

 

Social media remarketing

Over social media adverteren weet je vast al het een en ander. Je weet hoe het werkt en je weet dat wij je kunnen helpen om hiermee nog meer online groei te bereiken. Zeker als we het combineren met remarketing. Dit zijn twee heel efficiënte manieren om je doelgroep te overtuigen en gezamenlijk doen ze het zelfs nog beter. Er zijn al meer dan genoeg onderzoeken geweest die laten zien hoe succesvol social media remarketing is. Ben je er klaar voor om je online doelstellingen ineens een stuk sneller te halen? Wij zorgen ervoor!

 

De koningin van social media: Facebook retargeting

Als je social media remarketing wilt inzetten, dan kun je eenvoudigweg niet om Facebook heen. Zelfs als je een jongere doelgroep hebt, want Instagram is ook van Facebook. De slimme (re)targeting via het systeem van Facebook heeft voor ieder merk meerwaarde, wat je ook verkoopt. Het werkt vrijwel hetzelfde als bij display remarketing, maar dan wel uitgebreider. Via Facebook kun je veel beter targeten op je nieuwe, bestaande en ook meest renderende klanten. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om alleen te targeten op look-a-like (zelfde soort) profielen waarvan je weet dat die converteren. Zodra iemand je site of webshop heeft bezocht, wordt er een tracking cookie geplaatst. Hiermee kan de bezoeker op Facebook advertenties zien van jouw merk. Het mooie is dat je er niets meer aan hoeft te doen zodra alles ingericht is en de advertenties zijn gemaakt. Ze worden daarna specifiek aan de afgehaakte bezoekers vertoond nadat ze via programmatic buying automatisch zijn ingekocht. Laat die conversie maar komen.

 

Zet social media remarketing optimaal in

Het belangrijkste als je aan de slag wilt met social media remarketing is dat je een goede strategie neerzet en continu bijstuurt op basis van de statistieken. Je kan je euro immers maar één keer uitgeven. Daar hebben wij jarenlange ervaring in. We weten wat er speelt op dit gebied en kunnen je altijd voorzien van de meest actuele kennis. Wil jij social media remarketing en in het bijzonder Facebook retargeting optimaal inzetten? Bel ons voor een gedegen strategie en uitvoering. Samen halen we jouw doelstellingen!

 

Wil je meer online groei behalen met social media remarketing?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.