Samen werken?

Programmatic marketing.
Geautomatiseerd advertentieruimte inkopen.

Diensten

Online marketing

Programmatic marketing

 

Programmatic marketing

Zou het niet mooi zijn als je automatisch onder de aandacht kunt komen van de juiste doelgroep? Nog mooier: dat kan gewoon! Als je programmatic marketing op de juiste manier inzet, kun je er heel veel omzet uit halen. Maar dan moet je het dus wel goed doen. Daar helpen wij je bij. Laten we samen jouw doelstellingen definiëren en vervolgens analyseren hoe we die het beste kunnen behalen door middel van programmatic marketing. Ben je klaar voor de toekomst van online marketing? Wij nemen je mee!

 

Verschillende onderdelen van programmatic

Programmatic marketing bestaat uit diverse onderdelen. Om te beginnen is er programmatic buying. Hiermee koop je automatisch advertentieruimte in met als doelen re-marketing en branding. Wil je automatisch de juiste banner tonen aan de juiste doelgroep op het juiste moment? Dan heb je behoefte aan real time bidding. Gaat het je vooral om inspelen op het gedrag van je doelgroep, dan is behavioural targeting exact wat je zoekt. Al deze diensten komen heel dicht bij 1-op-1 communicatie met de mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Wij helpen je bij de implementatie en inrichting van elk onderdeel, maar we houden ook het overzicht over al je online marketinginspanningen. Het gaat niet alleen om automatiseren, maar ook dat je per gebruiker kan gaan bieden in plaats van op hele groepen. Dat is best ingewikkeld, maar wij helpen daarbij, Niet alleen bij het bepalen van de profielen, maar ook om bidstrategieën bijvoorbeeld te bepalen.

 

Al je online marketing geoptimaliseerd

Programmatic marketing is een uitstekend voorbeeld van optimalisatie door middel van automatisering. Maar niet alles kan geautomatiseerd verlopen. Zo is er bijvoorbeeld altijd nog menselijke kennis en ervaring nodig om campagnes op te zetten en bij te sturen. Daar heb je ons voor. Net zoals voor conversie-optimalisatie en het optimaliseren van andere onderdelen uit je online marketingmix. Waar heb je onze hulp bij nodig? Vraag het gerust!

 

Wil je weten hoe we meer rendement kunnen behalen met programmatic marketing?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.