Samen werken?

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren bereik jij jouw doelgroep op het moment dat ze zoeken naar jouw product/dienst.

 

Zoekmachine adverteren (SEA)

Vaak weet je doelgroep niet eens dat de bovenste zoekresultaten eigenlijk advertenties zijn. Daar gaat het ze ook helemaal niet om. Het enige dat ze willen is op een relevante website of webshop uitkomen. Wil je zo hoog mogelijk zichtbaar zijn? Dan is zoekmachine adverteren de ideale manier om dit te realiseren. En wij zijn de ideale SEA specialist om je daarbij te helpen. Je wilt toch je targets halen? Wij willen ook jouw targets halen en dat gaan we doen met zoekmachine adverteren!

 

Jouw SEA specialist met actuele kennis

Net als bij alle onderdelen van online marketing verandert het speelveld van SEA (search engine advertising) continu. Daarom is het belangrijk dat je een expert inschakelt die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Inderdaad, die SEA specialist zijn wij! Of je nu kiest voor Google Ads of Bing Ads, wij hebben jarenlange ervaring met beide systemen en weten precies wat er speelt. Samen met jouw kennis van je producten, diensten en doelgroepen weten we dus exact hoe we je doelstellingen moeten bereiken.

 

Continu bijsturen voor meer rendement

Dus jij wilt je SEA één keer goed neerzetten en denkt dat je daarmee jaren vooruit kunt? Was het maar zo… In de praktijk blijkt dat je continu een vinger aan de pols moet houden als je écht goede resultaten wilt behalen op langere termijn. Je statistieken analyseren, nieuwe richtingen bedenken of bestaande ideeën finetunen, je campagnes bijsturen en daarna begint het weer opnieuw. Dat is hoe je meer rendement haalt uit je advertentie-uitgaven. Wij zorgen ervoor!

 

Wat gebeurt er na de klik vanuit de zoekmachine?

Klikt je doelgroep op een zoekmachine advertentie van jouw bedrijf? Mooi! Dan is het vervolgens zaak om van deze lead een conversie te maken. Daarom denken we niet alleen mee over de advertenties die in de zoekmachine te zien zijn, maar ook over je landingspagina’s.

 

Ben je benieuwd hoe je via zoekmachine adverteren jouw online targets kunt halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.