Samen werken?

Google Shopping.
Jouw producten in de prijsvergelijker van Google.

 

Google Shopping

Als je een webshop hebt, dan weet je inmiddels al lang dat Google niet alleen een leadgenerator voor je is, maar ook een concurrent. Met Google Shopping bieden zij namelijk al direct e-commerce mogelijkheden vanuit de zoekresultaten. Maar daar kun je ook juist van profiteren! Wij helpen je om optimaal gevonden te worden via Google Shopping. Je zult zien dat je omzetcijfers ervan stijgen.

 

Het begint bij je webshop

Wanneer je de informatie uit je webshop wilt doorzetten naar Google Shopping, moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat deze informatie 100% correct is. Daarom beginnen we bij je webshop. Samen met jou bepalen we welke producten je via Google Shopping wilt aanbieden en op welke manier je dat het beste kunt doen voor optimaal rendement. Naamgeving, prijs, afbeelding… op elk gebied denken we mee!

 

Aanmelden bij Google Shopping

Zodra we samen naar je webshop hebben gekeken en de optimalisatieslag hebben gemaakt, ben je klaar om de koppeling met Google Shopping te maken. Wij zorgen voor de aanmelding en het opzetten van je account. Voor je het weet, staan jouw producten ook in de zoekresultaten als mensen zoeken op de producten die jij aanbiedt.

 

Stap 2: optimalisatie

Wanneer je doelgroep vanuit Google doorklikt, is het belangrijk dat de landingspagina in je webshop precies aansluit bij de verwachtingen. Anders komt het immers niet tot de conversie waar je juist naar op zoek bent. Daarom kijken wij als ervaren experts in conversie-optimalisatie altijd verder dan alleen je Google Shopping vertoning. Ook je landingspagina’s optimaliseren we graag. Omdat het altijd beter kan en je de omzetdoelstellingen graag naar boven wilt bijstellen.

 

Wil je weten hoe we jouw webshop kunnen aanmelden bij Google Shopping?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.