Samen werken?

Google Grants

Met Google Grants bereik jij jouw doelgroep op het moment dat ze zoeken naar jouw product/dienst.

 

Google Grants

Wil je namens een non-profitorganisatie adverteren op Google? Dat kan! Als museum, stichting of een andere organisatie zonder winstoogmerk kun je namelijk één van de zogenoemde Google Grants aanvragen. In dat geval krijg je een maandelijks advertentiebudget van $10.000. Inderdaad, daarmee kun je gratis online adverteren! Maar een Google Grants account krijg je niet zomaar. Hiervoor moet je voldoen aan een aantal criteria. Gelukkig nemen wij je het hele proces uit handen. Van het beoordelen of je in aanmerking komt en het aanvragen tot en met het inrichten en beheren van het Google Grants account. Samen gaan we bijdragen aan jullie non-profitdoelstellingen!

 

Gratis adverteren op Google

Google vindt het belangrijk dat non-profitorganisaties ook een eerlijke kans krijgen om traffic te trekken uit de zoekmachine. Ook al hebben ze niet de budgetten die commerciële partijen hebben. Daarom is het project Google Grants opgezet. Hiermee kun je gratis adverteren op Google als je voldoet aan de voorwaarden, zoals een ANBI-status.

 

Je Google Grants account inrichten en beheren

Ben je toegelaten tot Google Grants? Gefeliciteerd! Maar onze hulp gaat nog veel verder dan het aanvragen van je account. Wij richten je Google Grants account ook voor je in en beheren hem vervolgens als je dat wilt. Continu bijsturen is namelijk de enige manier om er het maximale uit te halen, net als bij Google Ads. Samen met jou gaan we je statistieken analyseren, nieuwe richtingen bedenken of bestaande ideeën finetunen, je campagnes bijsturen en daarna begint het weer opnieuw. Zo halen we je doelstellingen met Google Grants!

 

Denk je ook aan je landingspagina’s?

Zodra je doelgroep klikt op je advertentie in Google, is de strijd om de conversie begonnen. Dat is de reden dat onze ervaren specialisten ook naar je landingspagina’s kijken. Dat is immers de plek waar het moet gebeuren. Of het nu gaat om een abonnement op je museum of een donatie voor je goede doel: wij zorgen dat je conversiecijfers stijgen dankzij onze conversie optimalisatie!

 

Wil je een Google Grants account aanvragen en voor meer conversie gaan?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.