Samen werken?

Google Ads

Met Google Ads bereik jij jouw doelgroep op het moment dat ze zoeken naar jouw product/dienst.

 

Google Ads

Adverteren in de zoekmachines werkt, dat is al lang bewezen. Maar dan moet je het natuurlijk wel op de juiste manier doen. Wij helpen je om je Google Ads zo in te richten dat ze je rendement opleveren. Met advertenties die precies passen bij wat je doelgroep zoekt. Dat is de relevantie die Google beloont. Je doelgroep zal je belonen met de conversie waar je naar streeft. Probeer ons uit!

 

Google Ads uitbesteden

Op het moment dat je nog een kleine Google Ads campagne hebt, dan kun je hem zelf opzetten en bijsturen. Maar er komt een dag waarop je hulp van buiten nodig hebt. Dan kun je Google Ads uitbesteden aan ons. Wij weten precies wat er allemaal speelt op dit gebied en we hebben de ervaring waarmee we jouw campagne kunnen optimaliseren. Dat is toch wat je wilt?

 

Een goede Google Ads campagne opzetten

In veel gevallen worden wij ingeschakeld wanneer er al een bestaande Google Ads campagne is. Dan gaan we eerst na of deze goed is opgezet, want de basis is enorm belangrijk bij Google Ads. Zonder een goed opgezette campagne is het onmogelijk om écht goede resultaten te behalen op langere termijn. En zelfs als we de campagne helemaal hebben opgezet zoals wij hem willen, moeten we nog bijsturen. Je statistieken analyseren, nieuwe richtingen bedenken of bestaande ideeën finetunen, je campagnes bijsturen en daarna begint het weer opnieuw. Zo halen we meer rendement uit je Ads!

 

Een Google Ads specialist denkt verder

Wanneer die felbegeerde klik vanuit Google een feit is, begint het echte werk pas. Wanneer je doelgroep snel weg klikt, ben je immers je advertentiegeld kwijt en heb je er niets mee bereikt. Daarom kijken wij als ervaren Google Ads specialist altijd verder dan alleen je Ads campagne. Ook je landingspagina’s nemen we onder de loep. Omdat het altijd beter kan.

 

Wil je weten hoe we meer rendement uit je Google Ads kunnen halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.