Samen werken?

Bing Ads

Met Bing Ads bereik jij jouw doelgroep op het moment dat ze zoeken naar jouw product/dienst.

 

Bing Ads

Als één van de grootste zoekmachines ter wereld kun je Bing niet zomaar overslaan als je met SEA aan de slag wilt gaan. Wij helpen je graag om optimaal rendement te halen via Bing Ads. Samen zorgen we ervoor dat de advertenties helemaal passen bij wat je doelgroep zoekt. Letterlijk en figuurlijk. Dat is de enige manier waarop je de conversie kunt behalen waar je naar streeft. Zeker weten dat wij die cijfers voor je op kunnen krikken. Wij bewijzen onze Bing Ads skills graag!

Bing advertising uitbesteden

Misschien heb je zelf al ervaring in het opzetten van een Bing Ads campagne. Maar als je dat nog nooit hebt gedaan, komt er heel wat op je af. Onze experts helpen je in dat geval graag verder. Ook als je bent begonnen met een kleine campagne en nu toe bent aan een uitbreiding daarvan, ben je bij ons aan het juist adres. Wij hebben de ervaring waarmee we jouw bestaande Bing campagne kunnen optimaliseren voor meer rendement.

Het opschalen van een Bing Ads campagne

Heb je al een Bing Ads campagne en wil je daar meer mee? Dan staan wij voor je klaar om onze kennis en expertise met je te delen. Allereerst bekijken we de basis van je huidige campagne. Het is namelijk zeer belangrijk dat deze goed is opgezet. Wil je écht goede resultaten behalen op langere termijn, dan begint dat bij een goede structuur en een perfecte doelgroepbenadering. Daarna komt het belangrijkste van Bing Ads optimalisatie: bijsturen. Telkens weer zijn we samen bezig met de statistieken analyseren, nieuwe richtingen bedenken of bestaande ideeën finetunen en tot slot conversie-optimalisatie van je landingspagina’s. Zo sturen we steeds bij en halen we meer rendement uit je Bing Ads!

Wil je weten hoe we meer rendement uit je Bing Ads kunnen halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.