Samen werken?

Online adverteren

Met online adverteren bereik jij jouw doelgroep op het moment dat ze zoeken naar jouw product/dienst.

 

Online adverteren

Je hebt omzettargets die je wilt halen. En je hebt producten en/of diensten om te verkopen. Het lijkt dus alsof je er helemaal klaar voor bent. Maar dan komt de grote vraag… Hoe weet jouw doelgroep dat jouw bedrijf de ideale partij is voor ze? Je zult eerst bewustwording moeten creëren onder jouw potentiële klanten. Onbekend maakt immers onbemind. Gelukkig kunnen wij je helpen met online adverteren en zo je doelen snel en efficiënt behalen. Laten we samen een plan uitstippelen voor optimale online advertising. Vervolgens voeren we het uit en sturen we bij waar nodig. Kijk, zó haal je dus je omzettargets!

 

Welke vorm van online adverteren kies je?

Je doelgroep bereiken, daar gaat het je om. Via een relevant kanaal en met een prikkelende boodschap. Maar hoe begin je en wat houdt dat proces precies in? Dat zijn de vragen waar wij je antwoord op kunnen geven. Misschien is zoekmachine adverteren (SEA) iets voor jou? Dan kun je met Google Ads of Bing Ads een heel eind komen. Focus je vooral e-commerce, denk dan ook aan Google Shopping. Vergeet ook display adverteren (bannering) niet, want dat is een belangrijke manier om via online adverteren aan branding of actiemarketing te doen. Heb je een non-profitorganisatie? Dan kun je in aanmerking komen voor Google Grants als je een ANBI-status hebt Wij vertellen je er graag meer over.

 

Denk ook aan goede opvolging van je advertising

Zodra een geïnteresseerde klikt op een online advertentie van jouw bedrijf, krijg je de kans om van deze lead een conversie te maken. Denk er dus goed over na waar deze persoon terechtkomt na de klik. Past de boodschap bij de advertentie? Is het onderwerp relevant genoeg voor de bezoeker van je site? Stuur je goed genoeg op de daadwerkelijke conversie? Wij staan naast je om dit proces te optimaliseren. Continu bijsturen en verbeteren zorgt voor resultaat!

 

Wil je meer weten over online adverteren om jouw online targets te halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.