Samen werken?

Mobile marketing.
Jouw doelgroep binnen handbereik.

 

Mobile marketing

De tijd van online marketing die zich alleen maar richtte op bezoekers die via desktop op je site komen, is al lang voorbij. We leven in de tijd van mobile marketing, simpelweg omdat mobiele schermen het meest gebruikt worden vandaag de dag. Wil je dus je doelgroep bereiken, dan zijn mobiele advertenties niet meer weg te denken uit je online marketingmix. Wij helpen je om de juiste afwegingen te maken en om alles soepel te laten verlopen. Zo haal jij je omzetdoelstellingen sneller en eenvoudiger.

 

Aanwezig zijn waar je doelgroep is

Heb je wel eens geteld hoe vaak je jouw smartphone gebruikt op een dag? Het hoge aantal contactmomenten met je mobiel zal je verbazen… Maar in je online marketing kun je er ook prima gebruik van maken dat de wereld tegenwoordig via mobiel internet is verbonden. Wij zorgen ervoor dat je altijd aanwezig bent op de plaatsen waar jouw doelgroep je boodschap ziet. Door met mobiele advertenties te targeten haal je de gestelde omzettargets eerder!

 

Mobiele advertenties voor groot bereik

Als online groei een doelstelling is voor jouw bedrijf, dan kun je eigenlijk niet zonder mobile marketing. Ben je op zoek naar een groot bereik, dan helpen wij je graag verder. Wij weten dankzij onze ervaring precies waar je jouw boodschap het beste kunt communiceren. Of dat nu via mobiele websites of in apps is, het is allemaal perfect meetbaar. En dus kunnen we steeds verder optimaliseren. Efficiëntie is ons gezamenlijke doel. Heb je al zin om te brainstormen hierover?

 

Jouw specialist in mobile marketing

Wij kunnen je helpen bij elke vorm van mobiele communicatie tussen jouw bedrijf en je (potentiële) klant. Doordat wij al jaren ervaring hebben met mobile marketing, profiteer je van onze uitgebreide kennis. Bovendien kunnen we eerder opgedane expertise met je delen en zo jouw campagne tot een succes maken.

 

Wil je weten hoe we jouw targets kunnen behalen met mobiele advertenties?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.