Samen werken?

Lead marketing

Genereer meer leads via verschillende online kanalen met leadmarketing.

 

Lead marketing

Klanten komen meestal niet vanzelf binnen. Daar moet je eerst zelf moeite voor doen. Lead marketing is een slimme manier om aan nieuwe klanten te komen. Doordat je contactgegevens verzamelt van potentiële klanten, kun je deze vervolgens benaderen op een manier die precies past bij hun verwachtingen. Overtuig je leads en haal ze binnen als nieuwe klant!

 

Structureel nieuwe leads

Zoals zoveel onderdelen van online marketing kan ook lead marketing voor een deel worden geautomatiseerd. Samen met jou bekijken we welke lead marketing tool het beste aansluit op jouw wensen en eisen. Wanneer dit duidelijk is, zorgt Bloei Online voor de complete implementatie en inrichting van de lead marketing tool in jouw CMS. Je ontvangt dan, in de frequentie we samen hebben afgestemd, een mail met potentiële leads. Hierdoor heeft  je salesteam de meest actuele informatie van potentiële nieuwe klanten en kunnen ze gaan bellen met een overtuigende aanbieding. Zo zet je de leads om in omzet!

 

Welke informatie heb je nodig?

De ene branche is de andere niet. Sommige bedrijven hebben aan e-mailadressen al genoeg om hun leads te benaderen. Andere bedrijven hebben meer gegevens nodig om een aanbod op maat te kunnen doen. Daarom is het belangrijk om af te stemmen hoe jouw proces werkt en hoe we dat koppelen aan lead marketing. We overleggen graag met je hoe we jouw doelgroep op een zo laagdrempelige manier informatie kunnen laten delen met je. Zoals je weet: hoe makkelijker het is voor de doelgroep, des te eerder zijn ze geneigd om hun gegevens achter te laten. Misschien is het een idee om iets weg te geven in ruil voor de contactgegevens? Het zijn allemaal elementen die we kunnen testen en optimaliseren in de praktijk. Ben jij er klaar voor? Wij wel!

 

Wil je meer klanten krijgen en zo online groei bereiken?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.