Samen werken?

Verkopen op Amazon

Etaleer jouw producten op dé grootste internationale verkoopsite van de wereld! Benieuwd naar jouw kansen? Vraag de Quickscan aan!

 

Verkopen op Amazon

Wat is de grootste verkoopsite ter wereld? Juist, Amazon! Zou het niet mooi zijn als je kunt profiteren van het miljardenbereik van Amazon en daarop mee kunt liften? Dat is dus precies wat wij voor je kunnen realiseren door middel van onze Amazon expertise. Je doelgroep weet Amazon al moeiteloos te vinden. Binnenkort vinden ze daar ook jouw producten. Wij zorgen ervoor dat je heel gemakkelijk via verschillende wegen jouw producten in verschillende landen kunt verkopen. Wil jij ook met verkopen op Amazon meer omzet halen? Schakel ons in!

 

Je product feed goed neerzetten

Aangezien het hier gaat om een grote kans op omzetverhoging, wil je natuurlijk wel dat je product feed goed bij Amazon wordt ingeladen. Daarvoor zul je het nodige voorwerk moeten verrichten. Wij helpen je daar graag bij. De techniek moet uiteraard probleemloos werken, maar ook over de invulling van je product feed zul je goed moeten nadenken. Samen zorgen we ervoor dat je doelgroep op Amazon eenvoudig kan kopen wat jij aanbiedt. Dat het daarna altijd nog beter kan, weten wij als geen ander. Daarom werken we graag met jou aan de optimalisatie van je product feed, zodat je meer rendement haalt uit het verkopen op Amazon! De foto’s van je producten, de naamgeving en de omschrijving, maar ook zaken als reviewmanagement: wij helpen je!

Invulling van je online marketingmix

Alleen je product feed toevoegen aan Amazon is slechts het begin. Want hoe zorg je ervoor dat je de aandacht trekt van je doelgroep? We gaan graag met je om tafel om te bepalen hoe je jouw online marketingmix het beste kunt afstemmen op jouw doelstellingen en doelgroep. Is het bijvoorbeeld verstandig om in SEA te investeren of is remarketing handiger? Misschien een combinatie van beide? En ga je nog iets doen op social media? Wij helpen je om het beste antwoord op al deze vragen te formuleren.

 

Wil je meer omzet halen met het verkopen op Amazon?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.