Samen werken?

Vergelijkingssites

Adverteer op vergelijkingssites zoals Beslist.nl en Google Shopping met advertenties die altijd up-to-date zijn.

 

Vergelijkingssites

Er is een reden voor dat veel mensen automatisch naar grote vergelijkingssites gaan als ze iets willen kopen: omdat ze hier vrijwel alles kunnen vinden wat ze zoeken. Maar kunnen ze jouw producten ook vinden? Zo niet, dan helpen wij je graag meer rendement te behalen via vergelijkingssites. Of het nu gaat om bekende websites als Beslist.nl, Google Shopping en Kieskeurig.nl of om kleinere vergelijkers: wij kunnen je omzettargets halen.

 

Google Shopping is óók een vergelijkingssite

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat Google Shopping ook een vergelijkingssite is? Hier kun je immers ook je producten automatisch laten vertonen en je doelgroep kan je producten vergelijken met andere aanbieders. Bloei Online zorgt voor het aanmelden en implementeren van deze feeds zodat al je producten, of alleen de selectie die jij wenst, getoond worden in Google Shopping.

 

Eerst zetten we alles goed neer

Aangezien we te maken hebben met geautomatiseerde systemen is het zaak om de basis zo goed mogelijk neer te zetten. De vergelijkingssites waar je op gevonden wilt worden moeten moeiteloos de product feed kunnen inladen. Dat is de enige manier om voor conversie te zorgen op een dergelijk platform. Daar werken we samen met jou aan. Door elk onderdeel heel goed onder de loep te nemen en vervolgens automatisch te laten doorsturen via de feed. Zo haal je jouw targets!

 

Continu je product feed optimaliseren

Nadat we alles hebben ingeregeld zoals het hoort, is het tijd voor bijsturen. Dat doen we continu door je statistieken te analyseren, nieuwe richtingen te bedenken of bestaande ideeën te finetunen. Zijn de foto’s wel aansprekend genoeg of moeten ze anders? Hoe zit het met de producttitels en beschrijvingen? Door hier continu te optimaliseren halen we meer rendement uit je inspanningen!

 

Wil je meer omzet halen uit verkopen via vergelijkingssites?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.