Samen werken?

Shopping platformen.
Adverteren op verschillende marketplaces.

 

Shopping platformen

Omdat het heel moeilijk is om vanaf nul zelf een grote verkoopsite neer te zetten, kun je beter aansluiten bij bestaande platformen. Dan hoef je niet zelf opnieuw het wiel uit te vinden, maar profiteer je van de bekendheid van websites als Marktplaats.nl, Bol.com en Amazon. Wij zorgen ervoor dat je heel gemakkelijk via verschillende wegen jouw producten in verschillende landen kunt verkopen. Wil jij ook op deze manier meer omzet halen? Bel ons!

 

Eén keer goed inregelen, daar begint het mee

Omdat geautomatiseerde systemen nu eenmaal niet nadenken, moeten wij dat samen doen in dit geval. Verkopen via marketplaces staat of valt met de basis. Die bestaat uit enerzijds de techniek, die probleemloos moet werken. Maar anderzijds is ook de invulling van je product feed enorm belangrijk. Samen zorgt dit er namelijk voor dat je doelgroep de gewenste conversie zonder problemen kan maken. Daar werken we samen met jou aan. Na de basis begint het bijsturen. Door continu te optimaliseren halen we meer rendement uit je inspanningen!

 

Je product feed optimaliseren

Is je product feed helemaal aangepast aan de wensen van je doelgroep? Zoals je weet, kan dit altijd beter. Daarom denken wij continu mee over het verbeteren van de foto’s van je producten, de benaming ervan en andere elementen. Zo presteert je product feed steeds beter!

 

Denk je ook aan Google Shopping?

Veel verkopers willen graag via externe websites verkopen, maar vergeten daarbij het grootste shopping platform ter wereld: Google Shopping. Hier kun je eveneens je producten automatisch laten vertonen,  wat al voor doorkliks kan zorgen rechtstreeks vanuit de zoekresultaten. Bloei Online zorgt voor het aanmelden en implementeren van je product feed in Google Shopping, zodat al je producten, of alleen de selectie die jij wenst, getoond worden.

 

Wil je meer omzet halen uit verkoop via shopping platformen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.