Samen werken?

Feed marketing

Met feedmarketing word je product-database automatisch doorgezet naar verschillende platformen/sites.

 

Feed marketing

Je kunt natuurlijk proberen om zelf een grote verkoopsite te worden. Maar waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als je prima kunt aansluiten bij bestaande platformen? Via feed marketing kun je jouw producten geautomatiseerd doorplaatsen op bekende websites als Beslist.nl, Marktplaats.nl, Bol.com en Amazon. Met onze hulp kun je heel gemakkelijk via verschillende wegen jouw producten in verschillende landen verkopen. Wil jij ook op deze manier meer omzet halen? Bel ons!

 

Ook via Google Shopping

De meeste feed marketing wordt via vergelijkingswebsites ingezet, maar ook Google Shopping is een variant van feed marketing. Logisch, want hier kun je eveneens je producten automatisch laten vertonen. Bloei Online zorgt voor het aanmelden en implementeren van deze feeds zodat al je producten, of alleen de selectie die jij wenst, getoond worden op Google Shopping en andere (vergelijking)websites.

 

Goed inregelen is de basis

Zoals bij alle geautomatiseerde systemen is het bij feed marketing enorm belangrijk om de basis goed neer te zetten. De techniek moet vlekkeloos werken, zodat je doelgroep net zo vlekkeloos op weg kan naar de gewenste conversie. Daar werken we samen met jou aan. Nadat we alles hebben ingeregeld zoals wij willen, begint het bijsturen. Je statistieken analyseren, nieuwe richtingen bedenken of bestaande ideeën finetunen… we blijven bezig. Door continu bij te sturen halen we meer rendement uit je feed marketing!

 

Staat alles goed in je product feed?

Zodra je product feed verstuurd is naar de websites waarop je te vinden wilt zijn, heb je het proces niet meer in eigen hand. Dus je wilt graag zorgen voor een zo goed mogelijke feed. Denk daarbij aan de foto’s van de producten die je verkoopt, want die trekken meteen de aandacht van de doelgroep. Maar ook aan de benaming van je producten, zodat je goed wordt gevonden in de zoekmachines of door de zoekfunctie van de site. Wij helpen je bij het optimaliseren van je product feed!

 

Wil je meer omzet halen uit feed marketing?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.