Samen werken?

E-mail marketing

Je doelgroep persoonlijk bereiken doe je met e-mail marketing. Een hoge response is het gevolg.

 

E-mail marketing

Wist je dat e-mail marketing en nieuwsbrieven steevast bovenaan staan in de lijsten met meert renderende marketingmiddelen? Persoonlijke communicatie werkt nog altijd het beste. En daar is e-mail marketing natuurlijk een prachtig voorbeeld van. Daarmee verschijn je steeds weer in de persoonlijke inbox van je doelgroep. Hoe mooi wil je het hebben? Wij helpen je graag om optimaal rendement te halen uit je e-mail marketing. Omdat we weten wat werkt en wat niet. Samen met jou gaan we testen, verbeteren en optimaliseren. Ben je er klaar voor om je targets te halen?

 

Met nieuwsbrieven kun je alle kanten op

Er zijn heel veel manieren waarop je e-mail marketing kunt inzetten voor jouw bedrijf. Je kunt er bijvoorbeeld acties mee communiceren die je direct omzet opleveren. Maar je kunt er ook kennis mee delen, zodat de autoriteit van je bedrijf op langere termijn wordt vergroot. Recensies van klanten vragen, loyaliteitsprogramma’s, herinneringen… alles kan met e-mail! Wij geloven bovendien in een totale aanpak. Daarbij is e-mail van groot belang, want het is de basis van waaruit we alles opbouwen.

 

E-mail marketing automation

Een groot voordeel van de vooruitgang die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt op het gebied van e-mail marketing is dat er tegenwoordig veel geautomatiseerd kan worden. Dat scheelt je heel veel tijd en energie, terwijl je er wél rendement mee behaalt. Wij kunnen je helpen om marketing automation in te zetten en zo automatisch bepaalde e-mails te laten versturen. Als ervaren e-mail marketing bureau weten we precies waar er kansen liggen en hoe je die benut.

 

Denk ook altijd aan het vervolg

Klikken mensen massaal door vanuit je nieuwsbrieven? Hoera! Dan denken we graag mee over het vervolg. Je doelgroep komt dan immers op je site terecht en wil waarschijnlijk iets kopen of een andere conversie uitvoeren. Is dat makkelijk genoeg? Wat valt daar nog te verbeteren? Wij nemen je landingspagina’s graag onder de loep. Omdat het altijd beter kan.

 

Wil je meer rendement uit je e-mail marketing halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.