Samen werken?

Affiliate marketing

Met affiliate marketing kan je derden (affiliates) inzetten voor het promoten van je product of dienst.

 

Affiliate marketing

Klanten doorverwijzen naar de juiste plek om daar hun aankoop te doen, dat is affiliate marketing in een notendop. Daar kun je heel wat omzet uit halen zonder dat je zelf de nichemarkt hoeft op te zoeken. De publisher krijgt een vergoeding voor elke doorverwijzing die leidt tot conversie. Het is dus echt performance based. Maar hoe kun je nu het beste aan de slag gaan met affiliate marketing en hoe haal je er het meeste uit? Daar helpen wij je bij. Vertrouw op onze kennis en ervaring op dit gebied!

 

De juiste partners vinden

De eerste stap die je zet op het pad van affiliate marketing is bedenken wie de beste leads voor jouw merk kan verzorgen. Uiteraard kijk je daarbij naar de doelgroep en het aantal bezoekers van websites. Wij helpen je een analyse te maken van de beschikbare partners en geven je advies.

 

De doelgroep aan je binden

De tweede stap is dat je ervoor zorgt dat de doelgroep die via je affiliate partners op jouw site komt ook daadwerkelijk converteert. Via conversie-optimalisatie van de landingspagina’s die zij vervolgens voorgeschoteld krijgen kunnen we voor meer rendement zorgen. Door middel van A/B-testen kunnen we er bijvoorbeeld achterkomen welke opbouw het beste werkt. Zo haal je het optimale rendement uit affiliate marketing. Dat wil jij toch ook?

 

Altijd de laatste kennis

De wereld van affiliate marketing verandert snel. Dat is al jaren het geval en dat zal vast niet zomaar ophouden. Daarom is het belangrijk voor jou om te kunnen vertrouwen op een partij die je altijd kan voorzien van de laatste insights. Onze kennis en ervaring helpen je om de doelstellingen te behalen die je hebt gesteld. Met een toekomstgerichte visie.

 

Wil je weten hoe we meer rendement uit affiliate marketing kunnen halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.