Samen werken?

Non-Profit Quickscan

Ben je benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw non-profit organisatie? Vraag nu de gratis Quickscan aan en ontvang een op maat gemaakt adviesrapport.

 

Bloei voor Non-Profits

Bloei Online ondersteunt non-profit organisaties en instellingen met de goede doelen die zij vertegenwoordigen. Dit doen wij door het effectief inzetten van Google Ad Grants.

 

Met Google Ad Grants krijgt jouw non-profit organisatie maandelijks circa € 8.500,- gratis advertentiebudget dat je mag besteden aan Google Ads campagnes. Maar, voordat je in aanmerking komt hiervoor moet je als organisatie wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Daar helpen we je graag bij!

Gratis Google Ad Grants budget

Google Ad Grants is een cadeautje van Google voor non-profit organisaties. Je kan het Ad Grants budget van $10.000 (omgerekend € 8.500,-) inzetten om te adverteren op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw non-profit organisatie.

 

Daarnaast kan je targeten op locaties, interesses, demografie en meer. Door deze uitgebreide targetingmogelijkheden zijn wij in staat om jouw doelgroep te bereiken met de juiste boodschap, op het juiste moment.

Voordelen van Google Ad Grants

✓ Gratis advertentiebudget van $10.000 (omgerekend € 8.500,-)

✓ Bereik jouw doelgroep via gerichte advertenties

✓ Vergroot je naamsbekendheid (mogelijkheid om te adverteren op brede zoekwoorden)

✓ Je conversies krijgen een boost (werf meer vrijwilligers en/of genereer meer donaties)

Aan de slag?

Om toegang te krijgen tot Google Ad Grants dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo dient je organisatie een ANBI of SBBI status te hebben. Daarnaast dient je website van goede kwaliteit te zijn die voldoet aan het website beleid van Ad Grants.

 

Benieuwd naar alle voorwaarden? Dat vertellen we je graag onder het genot van een kopje koffie. Vul dit formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Maak je al gebruik van Google Ad Grants?

Vraag dan de gratis Quickscan voor non-profits aan. Tijdens de scan analyseren wij jouw Google Ad Grants campagnes. Hoe hebben de campagnes gepresteerd? Wat leveren die online advertenties nou echt op? Gaat het goed of kan het beter?

 

Na het analyseren van je campagnes brengen wij alle verbeterpunten en kansen voor jouw organisatie in kaart. De scan ontvang je in de vorm van een adviesrapport waarin wij alle verbeterpunten toelichten. Klik hier om de scan vrijblijvend aan te vragen.