Samen werken?

Website statistieken

Ontvang overzichtelijke en heldere rapportages over de voortgang van al je online activiteiten.

 

Webstatistieken & rapportages

Je moet eerst inzicht hebben in de huidige situatie voordat je weet waar kansen liggen ter verbetering. Daarom helpen wij je graag met concrete e-commerce insights. Laat ons je webstatistieken analyseren om te zien waar nog verbeterpunten te vinden zijn. In onze rapportages leggen we duidelijk uit waarom bepaalde kansen makkelijker te verzilveren zijn dan anderen. Dankzij onze data-analyse kom je stapje voor stapje verder. Samen halen we je omzetdoelstellingen steeds sneller en makkelijker. De juiste data gecombineerd met de juiste kennis en ervaring!

 

De beste e-commerce insights

Bezoekerscijfers en conversieaantallen zijn niet zo moeilijk te verkrijgen. Die kun je met elk gratis statistiekenpakket tevoorschijn toveren. Het gaat er echter om wat er achter deze cijfers schuilt. Om daarachter te komen, moet je weten waar je naar zoekt en op welke manier je deze data kunt vinden. Doordat wij dit al jaren doen, is dit voor ons een tweede natuur. Jij kunt profiteren van deze kunde, die we natuurlijk graag demonstreren aan je. Wedden dat onze e-commerce insights je verder helpen in de online concurrentiestrijd?

 

Stijgende lijn in je rapportages

Het mooie van webstatistieken is wanneer je ze naast elkaar gaat zetten tijdens de periode dat we samen aan je website of webshop werken. Dan zie je in de rapportages de stijgende lijn en dat geeft enorm veel energie! Het is een vliegwiel dat we samen laten draaien: meer relevante bezoekers, betere landingspagina’s en uiteindelijk meer conversie. Daar doen we het voor met zijn allen. Met als basis de statistieken waarop we continu bijsturen.

 

Wil je weten hoe statistieken voor meer conversie kunnen zorgen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.