Samen werken?

Webshopontwikkeling.
Webshops die écht converteren.

Diensten

E-commerce

Webshopontwikkeling

 

Webshopontwikkeling

Een goede e-commerce strategie begint natuurlijk bij een goede webshop. Daarom helpen we je ook bij het ontwikkelen van een webwinkel die precies doet wat hij moet doen. Onze programmeurs kijken verder dan alleen de functionele eisen. Er wordt altijd nagedacht over de toekomst van je webshop: hoe kun je zo goed mogelijk blijven presteren op de langere termijn? Dat is hoe je webshop gemaakt wordt als je voor ons kiest. Omdat wij snappen wat je doelen zijn en weten hoe je die het beste kunt bereiken. Daar gaan we samen met jou hard aan werken.

 

Je eerste webshop laten maken

Een eigen webshop beginnen is meer dan alleen een partij zoeken die de online winkel kan bouwen. Je selecteert een partner die je verder kan helpen. Die meedenkt over elk onderdeel van je e-commerce. Die weet hoe een webshop in elkaar moet zitten om optimaal afgestemd te zijn voor je SEO en SEA. Kortom, je zoekt onze ervaren en expertise! We beginnen met een onderbouwd plan dat we vervolgens gaan invullen met onze kennis en jouw ideeën. Samen komen we tot het beste resultaat.

 

Ook voor ervaren e-commercepartijen

Heb je al meerdere webshops gehad en ben je klaar voor de volgende stap? Dan zijn wij de ideale partner om naast je te staan. Deel de webstatistieken met ons en we zien al snel welke onderdelen van de huidige webshop goed werken en waar nog verbetering mogelijk is. Uiteraard passen we ook graag usability testing, user experience testing en conversie-optimalisatie toe om de webshop steeds beter te maken. Stap in en ga met ons op pad richting meer conversie!

 

Wil je weten hoe we een webshop maken die écht werkt?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.