Samen werken?

Responsive websites.
Websites die zich moeiteloos aanpast aan elke situatie.

 

Mobiele & responsive website

Hoe kun je de gestelde omzettargets halen in een tijd waarin je doelgroep vooral via mobiele apparaten online is? Juist: door een goede mobiele & responsive website te laten maken! Wij snappen als geen ander hoe we je hiermee kunnen helpen. Zet onze kennis en ervaring in om je doelen te bereiken op korte én op langere termijn. We kijken namelijk altijd verder. Je responsive website is een middel om je doel te bereiken. Samen met jou gaan we voor online groei en meer winst halen uit internet.

 

De tijd van desktop is voorbij

Een website die is ontwikkeld voor gebruik op desktop, werkt meestal niet soepel op mobiele apparaten. Toch worden er op dit moment al meer zoekopdrachten uitgevoerd via mobiel dan via desktop. Daarom gaan we altijd uit van een ‘mobile first’ benadering. Jouw doelgroep zit echt niet meer continu achter een computerscherm, zelfs niet als het om een doelgroep gaat die ouder is dan 30 jaar. Iedereen heeft tegenwoordig smartphones en tablets. Gebruik onze expertise en ervaring om je website responsive te maken, zodat hij mobiel goed werkt. Wij helpen je verder!

 

Wat wil je bereiken met je responsive website?

Je hebt vast al nagedacht over je doelstellingen voor de nieuwe mobiele of responsive website. Zo niet, dan duiken wij er graag samen met jou in en stellen we een e-commerce strategie op die precies past bij jouw bedrijf en je doelgroep. Dit is de basis die we gebruiken om steeds verdere online groei te realiseren. Want je moet eerst weten wat je wilt bereiken voordat je kunt bedenken hoe je dat het beste kunt doen. Op elke stap van dit proces staan wij naast je. Kansen benutten, je conversie steeds verder verhogen, relevante bezoekers naar je website krijgen… wij hebben het hele spectrum in huis!

 

Wil je weten hoe we het optimale rendement uit je responsive website kunnen halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.