Samen werken?

Webdesign en creatie

Wij creëren jouw website met een fantastische “look and feel” waar je eindgebruikers dol op zijn.

 

Webdesign & creatie

Jij wilt een goede website die doet wat hij moet doen: je targets halen. Dat snappen wij als geen ander. Als je ons inschakelt, haal je enorm veel kennis en ervaring in huis. Want we kijken niet alleen maar naar het webdesign en het creatieve aspect van een website bouwen, we kijken verder. Een website maken is geen doel op zich, het is een middel om je doel te bereiken. Online groei en meer winst halen uit internet, daar gaat het om. Dat houden wij altijd in ons achterhoofd als we aan de slag gaan met je nieuwe website.

 

Mobiele en responsive website

Natuurlijk wil je dat je doelgroep zo soepel mogelijk gebruik kan maken van je nieuwe website. Daarom denken we ook op dit gebied met je mee. Een mobiele en responsive website is tegenwoordig een must, want jouw doelgroep zit echt niet meer continu achter een computerscherm. Wist je dat meer dan de helft van de zoekopdrachten worden uitgevoerd op een smartphone? Smartphones en tablets hebben het online speelveld veranderd. Wil je hierin mee, dan heb je onze expertise en ervaring nodig. Wij helpen je graag verder!

 

Laat ons je website maken met visie

Het webdesign van je website is voor ons gesneden koek. Maar na de livegang van je nieuwe website begint het pas. Dat is het moment waarop je écht profijt hebt van je keuze voor Bloei Online. Omdat we vanaf de livegang precies kunnen zien aan de webstatistieken hoe je site presteert en waar nog kansen liggen die nu onvoldoende benut worden. Door middel van usability testing, user experience testing en conversieoptimalisatie maken we de website steeds een stukje beter. Precies volgens de visie die we samen hebben ontwikkeld.

 

Wil je weten hoe we meer rendement uit je webdesign kunnen halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.