Samen werken?

User Experience testing.
Haal de emotionele
drempels weg.

Diensten

E-commerce

User Experience testing (UX)

 

User Experience testing (UX)

Je hebt vast wel eens frustratie gevoeld wanneer een bepaalde website niet deed wat jij ervan verwachtte. Of je werd juist heel blij toen je verwachtingen online overtroffen werden. Dat is het vakgebied UX design, wat staat voor user experience. Wij kunnen voor jouw website onderzoeken welke emoties de verschillende pagina’s oproepen bij je doelgroep. Vervolgens kunnen we eventuele knelpunten herkennen en hier een betere user experience aan verbinden. Zo haal je emotionele drempels weg voor je bezoekers en gaan ze makkelijker over tot conversie. Meer rendement dus!

 

Zo testen we je website

We hebben diverse UX tools waar we gebruik van kunnen maken om de pagina’s van je website te testen. Een heel belangrijke graadmeter voor het optimaliseren van je user experience zijn webstatistieken. Kunnen we al zien op welke pagina’s dingen nu mis gaan, bijvoorbeeld doordat er veel mensen wegklikken van die pagina’s of juist lang blijven hangen? Dat zijn de pagina’s waar we mee aan de slag gaan. Bijvoorbeeld via A/B testen of multivariatie testen op de liveversie van je website. Ondertussen kunnen we de bezoekers steekproefsgewijs vragen stellen over hun ervaringen. Deze data bij elkaar analyseren we en zo komen we tot een verbeterde versie van de webpagina.

 

Maak je bezoekers blij

Uiteraard hangen conversie-optimalisatie, usability testing en user experience testing nauw met elkaar samen. Ze zijn er stuk voor stuk op gericht om de bezoekers van je website blij te maken. Want dat is de emotie waarin zij de beste conversie opleveren. Het halen van je targets heeft dus heel veel te maken met het voldoen aan de wensen en eisen van je doelgroep. Samen met jou duiken we hierin en gaan we structureel optimaliseren.

 

Wil je met user experience testing sneller je targets halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.