Samen werken?

Usability testing (UI)

Door usability testing (UI) vinden je eindgebruikers snel en eenvoudig de informatie die ze nodig hebben.

 

Usability testing (UI)

De gebruiksvriendelijkheid van je website bepaalt voor een groot deel het succes ervan. Stel dat je bezoeker overtuigd is van jouw product of dienst, is het dan wel makkelijk genoeg om over te gaan tot conversie? Onze experts voeren graag een usability test uit op je website om de conversiedrempels weg te nemen. Daardoor haal je die omzettargets ineens veel gemakkelijker. Kleine moeite, grote winst!

 

Testen met echte gebruikers

Natuurlijk kunnen we op basis van onze jarenlange ervaring en de kennis die we in huis hebben al heel wat zinnigs zeggen over de usability van je website. Maar je raakt pas écht overtuigd van het nut van ‘user centered design’ als je hebt ervaren hoe testen met echte gebruikers werkt. Dat kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld via A/B testen of multivariatie testen op de liveversie van je website. Maar we kunnen ook eyetrackingonderzoeken uitvoeren, waarbij we controleren wat de bezoeker ziet op je site. Misschien hebben we alleen aan de webstatistieken al genoeg om te kunnen zien waar het probleem zit. Hoe dan ook, we komen er wel achter hoe we je site snel beter kunnen maken.

 

Conversiedrempels wegnemen

Eigenlijk is usability testing een onderdeel van conversie-optimalisatie. Het is ons doel om samen met jou je doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. We willen ze met zo weinig mogelijk conversiedrempels richting de afrekenpagina laten gaan. Dus geen moeilijke formulieren of verborgen knoppen op de pagina’s. Het moet voor je bezoekers voelen alsof ze in een moeiteloze flow zitten. Als dat zo is, dan hebben we onze taak goed uitgevoerd. Dan is de usability van je website optimaal.

 

Wil je weten hoe we met usability testing meer conversie uit je website kunnen halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.