Samen werken?

Tools & partners

Ontdek de ideale Tools & Partners voor jouw e-commerce platform.

 

Tools & partners

Data en technologie zijn onze vrienden wanneer we met je website, webshop of online marketing aan de slag gaan. Zo hebben we diverse tools die we kunnen inzetten hierbij. Visual Website Optimizer gebruiken we bijvoorbeeld voor A/B testing. Deze tool helpt ons om te bepalen wat de beste versie van een bepaalde webpagina is. VE Interactive gebruiken we voor retargeting, zodat we bezoekers die je site verlaten hebben weer terughalen naar je website of webshop en zo over laten gaan tot conversie. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van de e-commerce tools die we kunnen inzetten wanneer het gaat om conversie-optimalisatie. Maar ook voor onze andere diensten hebben we de beste e-commerce tools beschikbaar!

 

Deze partnerships helpen je verder

Uiteraard zijn we Google Partner, zodat we precies weten hoe we je verder kunnen helpen met Google Ads. Ondertussen kunnen we naast SEA ook SEO verzorgen voor je, want dat blijft natuurlijk altijd een samenspel. Ook voor adverteren in Bing ben je bij ons aan het juiste adres, want wij zijn een gecertificeerd Bing Ads Agency. Je kunt dus vertrouwen op de kennis en ervaring die nodig is om jouw online doelstellingen te behalen.

 

Onze certificeringen spreken voor zich

We zijn niet alleen door Google en Bing geaccrediteerd. Ook door Visual Website Optimizer en VE Interactive zijn we officieel erkend als partij die weet hoe deze e-commerce tools optimaal ingezet kunnen worden. En we hebben nog meer certificeringen die onze autoriteit op diverse gebieden onderschrijven. Dat biedt je de garantie van goede strategische sessies op hoog niveau. Precies waar je naar op zoek bent als je de conversie wil vergroten!

 

Mogen onze tools en partnerships je helpen om jou te laten groeien online?

Kleding die gezien én gedragen mag worden!

Bloei Online heeft voor Van Dort Mode de online marketing aangepakt en opnieuw ingericht.