Samen werken?

 

B2C e-commerce

Omzettargets halen is een hele klus. Behalve als je precies weet wie je doelgroep is en hoe je de juiste snaar raakt bij ze. Dat is nu net waar het om draait bij B2C e-commerce. Wij zorgen ervoor dat je exact in kaart brengt waar je kansen liggen en natuurlijk hoe je die kunt benutten. Zo combineren we onze kracht met jouw kracht en realiseren we samen de online groei die je zoekt. Ben je benieuwd hoe we je verder kunnen helpen met B2C e-commerce? Laten we dan snel om tafel gaan, zodat we een concreet plan kunnen opstellen voor jouw unieke situatie.

 

Het geheim van online verkoop aan consumenten

Ja, nu zit je op het puntje van je stoel! Als er een universeel geheim was dat in elke situatie opging, dan zou dat natuurlijk mooi zijn. Maar zo werkt het niet bij B2C e-commerce. Het gaat om de kennis van jouw specifieke producten en diensten gecombineerd met de wensen en intenties van je doelgroep. En natuurlijk om de kansen die je online platform biedt om deze dingen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Oké, stiekem hebben we nu toch het geheim van online verkoop aan consumenten verklapt… Hoe dat precies werkt voor jouw webshop, leggen we je graag uit!

 

Voor nu én in de toekomst

Als je ons inschakelt om mee te denken over je B2C e-commerce, denken we niet alleen maar aan je targets op korte termijn. We denken altijd aan de toekomst, omdat we willen dat je e-commerce strategie ook op langere termijn nog goed werkt voor jouw bedrijf. Daar mag je ons ook aan houden. Wij houden er wel van als je ons scherp houdt. Want andersom doen we precies hetzelfde.

 

Wil je weten hoe je met B2C e-commerce jouw online targets kunt halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.