Samen werken?

B2B e-commerce

B2B e-commerce vraagt om een eigen aanpak, wij

 

B2B e-commerce

De zakelijke markt is anders dan de consumentenmarkt. Dat merk je elke dag weer als je bezig bent met B2B e-commerce. Toch zijn er ook dingen die juist hetzelfde zijn. Ook al doet jouw bedrijf zaken met een ander bedrijf, het gaat erom dat je de mensen aan de andere kant overtuigt. En dat doe je volgens vergelijkbare principes als bij particulieren. Alleen de boodschap is anders. Daardoor werk je wel met een compleet andere strategie om je omzettargets te halen. Jij wilt toch ook online groei? Wij stellen graag een concreet B2B-plan op voor jouw bedrijf en doelgroep.

 

Waar het om gaat bij verkoop aan bedrijven

Hoe goed ken je jouw doelgroep eigenlijk? Pas als je heel duidelijk inzicht hebt in de wensen en eisen van de bedrijven die je als klant wilt, kom je verder. Daar helpen wij je bij. We brengen je doelgroep heel nauwkeurig in kaart en bepalen welke onderdelen van jouw producten en diensten ze het meeste aanspreken. Die gaan we uitlichten op de manier die bij jouw doelgroep past. En via de kanalen die bij ze passen, want de afstemming met online marketing is hierbij heel belangrijk.

Hoe dat precies werkt voor jouw B2B webshop, leggen we je graag uit!

 

Altijd met het oog op langere termijn

Uiteraard gaat B2B e-commerce om het behalen van je doelstellingen. Het liefst al vanaf het eerste moment dat we samen aan de slag gaan. Maar we willen wel een toekomstbestendige strategie met je afstemmen. Want het gaat er natuurlijk om dat je structureel groeit met je webshop en niet alleen maar op korte termijn. Als jij dat ook wilt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laten we er samen de schouders onder zetten.

 

Wil je weten hoe je met B2B e-commerce jouw online targets kunt halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.