Samen werken?

E-commerce strategie

We behandelen en werken alle stappen uit om van je e-commerce platform een succes te maken.

 

E-commerce strategie

Je wilt meer verkopen online, dat snappen we. Er is immers altijd ruimte voor verbetering, zelfs als het nu al goed gaat. Maar vooral wanneer je het gevoel hebt dat je veel meer uit je e-commerce inspanningen kunt halen, zijn wij er voor je. Samen met jou zetten we een e-commerce strategie op die perfect past. Niet alleen bij jouw merk, maar ook bij de diverse doelgroepen die je hebt. Ben je een echte nichespeler? Dan duiken we helemaal in de niche en gaan we voor specialisatie. Is bijna iedereen je doelgroep? In dat geval gaan we óók proberen om focus aan te brengen. Zo weten we namelijk beter hoe we aan welke knoppen moeten draaien om je doelstellingen makkelijker te behalen. Dát is wat we bedoelen met een goede e-commerce strategie.

 

B2C en B2B

Wat je verkoopt en aan wie, daar draait alles om. Om die reden is B2C e-commerce écht anders dan B2B e-commerce. Toch zul je merken dat er ook overlap is waarvan je kunt profiteren als je in beide sectoren actief bent. Wij weten precies hoe, want we hebben vaker met dat bijltje gehakt. Wil je ook profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring? We kunnen projectmatig voor je aan de slag gaan of structureel, zodat we samen de stijgende lijn vasthouden. Zeg het maar!

 

Samen gaan we voor jouw targets

Bij een e-commerce strategie kijken we verder dan alleen de korte termijn. We begrijpen best dat je liefst volgende week al meer winst wilt halen uit je online verkopen, maar we vinden het nog veel belangrijker dat we een structurele bijdrage leveren aan je online groei. Zo kun je onderweg steeds weer nieuwe targets bepalen én behalen. We zetten eerst een stip op de horizon en bepalen de beste route om er te komen.

 

Mogen onze e-commerce experts je helpen om jouw strategie te bepalen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.