Samen werken?

E-commerce marketing.
Overstijg jouw e-commerce doelstellingen.

Diensten

E-commerce

E-commerce marketing

 

E-commerce marketing

Alleen een webshop laten bouwen en hopen dat je doelgroep je weet te vinden, is natuurlijk niet genoeg. Je moet zelf actief aan de slag met e-commerce marketing. Gelukkig hoef je daarbij niet alles in je eentje te bedenken en te doen. Daarvoor kun je onze ervaren experts inschakelen! Op basis van jouw e-commerce strategie gaan we vervolgens samen aan de slag om meer te verkopen online door aan de juiste knoppen te draaien op het juiste moment. Ben je klaar om je targets te halen door optimale e-commerce marketing?

 

Iedere doelgroep apart benaderen

E-commerce draait allemaal om doelgroepbenadering. Weten je potentiële klanten bijvoorbeeld al dat jouw merk bestaat of moeten we daar nog aan werken? Verkoopt je unieke product zichzelf of moeten we eerst nog uitleggen wat er zo geweldig aan is? En welke verschillende doelgroepen heb je voor je producten of diensten? Dit soort vragen mag je van ons verwachten als we samen met jou in je e-commerce marketing duiken. Het antwoord op deze vragen helpt ons om je marketinginspanningen steeds verder te focussen op wat rendement oplevert. Zo komen we stap voor stap verder. Ook op dit gebied doen we aan conversie-optimalisatie!

 

Jouw targets zijn onze uitgangspunten

Zoals je weet, staat ook de wereld van online retail nooit stil. Daarom zorgen wij ervoor dat we je steeds weer op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Hier zijn namelijk altijd kansen in te vinden, die we vervolgens samen gaan benutten. Daarbij zijn jouw targets altijd onze uitgangspunten. Zodra je weet waar je naartoe wilt, weten wij hoe we er het beste kunnen komen. Ook als je steeds weer nieuwe targets stelt nadat we je vorige doelstellingen behaald hebben. Daag ons uit!

 

Zet je onze e-commerce experts in om jou te helpen met e-commerce marketing?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.