Samen werken?

Digitale Marketing Scan

 

Waarom de Digitale Scan?

Tijdens de digitale scan brengt één van onze experts al jouw online kansen en verbeterpunten in kaart. Hierbij wordt jouw huidige situatie in kaart gebracht en wordt er gekeken wat er nog verbeterd of extra ingezet kan worden om een zo goed mogelijk resultaat te behalen

1. Huidige situatie en verbeterpunten
Met de scan analyseren wij jouw huidige inzet van online marketing. Zet je bijvoorbeeld Google Ads in? Onze expert zal dan kijken of alles goed is ingesteld. Denk hierbij aan:

✔ Zijn de juiste zoekwoorden toegevoegd?
✔ Is de targeting juist ingesteld?
✔ Hoe kan je meer conversies realiseren tegen lagere kosten?
✔ Zijn de landingspagina’s geoptimaliseerd?

De Scan beperkt zich niet alleen tot Google Ads. We kunnen ook de focus leggen op andere middelen zoals: SEO, conversie optimalisatie of social media marketing.

2. Ontdek nieuwe online kansen
Naast de huidige verbeterpunten kijkt onze expert ook of er nog andere mogelijkheden zijn om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Al deze kansen worden uitgebreid toegelicht in het adviesrapport.

Vraag de scan nu gratis aan
Het aanvragen van de digitale marketing scan is volledig gratis en vrijblijvend. Heb je vragen over de scan? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Succesvol zijn in zoekmachines. Het begon met een SEO Audit.

Bloei Online heeft voor Directa een uitgebreid SEO Audit gedaan, waarbij diverse verbeterpunten en nieuwe kansen aan het daglicht zijn gekomen.