Samen werken?

Website audit

Wij scannen je website op meerdere vlakken; zoekmachines, gebruikers-ervaring en snelheid.

 

Website audit

Je website kan altijd beter. Dat weet je natuurlijk zelf ook wel. Maar hoe? En waar moet je beginnen? Dat zijn de vragen waar wij je graag antwoord op geven. Met een gedegen webaudit, of website-audit, weet je precies waar je aan toe bent. Zo kun je veel eenvoudiger prioriteiten aangeven in de verbetering van je website. Want je wilt uiteraard het liefst eerst de wijzigingen oppakken die je rendement het snelst verhogen. Dat begint allemaal met een overzichtelijk webaudit. Laat ons eens een goede check maken van je website. Dan gaan we samen de conversie verhogen.

 

Een website-analyse met concrete verbeterpunten

De analyse die wij van je website maken, is heel gestructureerd. We leveren dan ook een heel concreet toepasbaar document op met alle verbeterpunten. Dat is wat ons betreft de enige manier waarop we je écht verder kunnen helpen. Je hebt immers de eerste stap genomen: een webaudit laten uitvoeren, dus dan wil je ook de vervolgstap kunnen nemen. Of je dat nu zelf gaat doen, in overleg met je webdeveloper of zij aan zij met ons, het kan allemaal. Maar het begint allemaal met de website-analyse die onze experts voor je maken. Dat is het startschot voor meer rendement.

 

Hoe werkt een website-audit precies?

Het mooie van een website-audit is dat we verder kijken dan de website zelf. Door ook je analyticsdata te gebruiken in combinatie met testdata die je verder helpen. We gaan allerlei tests uitvoeren waarmee we de prestaties van je site kunnen meten en daarnaast gebruiken we onze ervaring om conversiedrempels weg te nemen. Zo kan je doelgroep beter je site gebruiken en kun jij makkelijker je online doelstellingen halen.

 

Ben je er klaar voor om te ontdekken hoe je nog meer uit je website kunt halen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.