Samen werken?

Webshop audit

Ontdek de optimalisatie mogelijkheden voor je webshop, van technische zaken tot “omzetlekken”.

 

Webshop audit

Het lijkt zo simpel: je hebt een webshop en alles doet wat het moet doen. Maar toch kunnen er nog allerlei struikelblokken zijn voor je doelgroep. Dat zorgt ervoor dat je niet het maximale uit je online winkel haalt. Wil je het zeker weten? Laat ons dan een webshop audit uitvoeren, zodat je een goede onderbouwing in handen hebt. Daarin staat wat er al goed gaat, maar ook vooral waar nog winst te behalen valt. De verbeteringen uit de webshop audit zijn direct toepasbaar en leveren je meer rendement op. Kortom, waarom zou je het niet doen?

 

Quick wins uit je webshop-analyse

Zodra je van ons de webshop-analyse opgeleverd krijgt, kun je meteen aan de slag. Vooral de quick wins zijn daarbij natuurlijk interessant. Jij wilt toch ook het liefst zo min mogelijk moeite doen voor een zo hoog mogelijk rendement? Wij vertellen je graag welke onderdelen van je webshop met relatief kleine aanpassingen te verbeteren zijn. Zo kun je heel eenvoudig de budgettaire beslissingen nemen die nodig zijn om verder te komen. Je weet dat je moet investeren om geld te verdienen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor je webshop.

 

Een webshop audit helpt je verder

Soms heb je een duwtje in de rug nodig. Dat ene zetje dat je aanzet tot het nemen van meer initiatief. Hallo, wij zijn dat zetje! Als onafhankelijke experts vertellen wij je in een webshop audit graag wat de goede punten zijn van je webshop. Dat is alleen al leuk om te horen. Maar met de tips die wij je geven kom je pas écht verder. Daar is je doelgroep ons dankbaar voor en jij dus uiteindelijk ook. Want als die conversiedrempels eenmaal weg zijn, dan gaat het helemaal los in je webshop!

 

Wil je met concrete verbeterpunten het rendement van je webshop verhogen?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.