Samen werken?

SEO audit

Wij SEO-scannen je website en komen met advies om je website zoekmachinevriendelijk te maken.

 

SEO Audit

Zoals je vast al weet, staat SEO voor Search Engine Optimization. Oftewel: zoekmachineoptimalisatie. Iedereen wil graag goed gevonden worden in de zoekmachines. Dus je begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om regelmatig je SEO-strategie eens goed tegen het licht te houden. Hoe goed je er ook over hebt nagedacht, je online inspanningen zijn misschien al een beetje achterhaald. Daar kom je maar op één manier achter: door ons een SEO-audit te laten uitvoeren. Dit kun je zien als een SEO-scan die wordt uitgevoerd door onze ervaren experts. Zij vertellen je precies wat er al goed gaat op dit moment en waar nog winst te behalen valt. Zo haal je nog meer uit je SEO!

 

Hoe uitgebreid moet je SEO-check worden?

Met ons kun je alle kanten op. Misschien heb je een heel specifiek onderdeel van je optimalisatieplan in gedachten waarop je een SEO-audit wilt laten uitvoeren. Maar het kan ook zijn dat het over de volle breedte van je zoekmachineoptimalisatie gaat. In dat laatste geval gaan we kijken naar zowel on-page als off-page, maken we onder andere een concurrentieanalyse en doen we een SEO-check op je linkprofiel. Uiteindelijk vinden we de dingen die je net wat slimmer kunt doen dan de concurrentie. Zodat je beter je doelstellingen haalt. Samen gaan we ervoor.

 

De ultieme SEO-test

Wanneer we de SEO-audit hebben uitgevoerd, is het tijd om de voorgestelde verbeteringen door te voeren. Pas daarna kunnen we zien wat de effecten zijn van de wijzigingen. Eigenlijk is dat de echte SEO-test: hoeveel beter scoor je nu in de zoekmachines? Zoals je waarschijnlijk wel weet, zijn er op het gebied van SEO geen garanties te geven. Daarvoor zijn de online activiteiten van je concurrenten en de algoritmewijzigingen van de zoekmachines te onvoorspelbaar. Maar we kunnen wel degelijk zorgen dat je alles zo goed mogelijk voor elkaar hebt. Wij focussen op jouw optimale SEO-rendement.

 

Is het tijd voor een grondige check om te bepalen of je nog meer uit je SEO kunt halen? Neem dan direct contact met ons op!

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.