Samen werken?

Full audit

Wij voeren een full audit uit en komen met advies om je website zoekmachinevriendelijk te maken.

 

Full audit

Als je heel eerlijk naar je online inspanningen kijkt en eigenlijk wel weet dat overal verbetering nodig is, wanhoop dan niet. Wij helpen je in dat geval verder met een full audit! Dat is inderdaad een complete analyse, precies zoals het klinkt. Wij laten je weten hoe je op alle online fronten tegelijk verbetering kunt behalen. Voer je onze aanbevelingen door, dan zul je zien dat je die doelstellingen ineens veel sneller kunt halen dan voorheen. Het is een kwestie van aan de juiste knoppen draaien. En wij weten precies welke knoppen en welke kant je op moet. Wedden?

 

Van een audit naar een strategie

Een volledige audit is een totaalpakket van alle audits die we afzonderlijk aanbieden. Zoals bijvoorbeeld SEO-audit en SEA-audit. Bovendien kijken we ook naar de concurrenten, naar de markt en waar nog kansen liggen. We combineren onze tips met de beschikbare data waaruit ook, naast concrete punten, deels advies voortkomt over je online aanpak. Op basis hiervan kunnen we ook samen je online strategie oppakken. Onze concrete handvatten zijn de nulmeting van waaruit jij verder kunt met verbeteren.

 

Ook je SEO en SEA

Maar we kijken tijdens de full audit niet alleen maar naar je huidige website of webshop. We kijken ook hoe je probeert om mensen vanuit de zoekmachines erheen te trekken. Oftewel: je SEO en SEA. Vaak gaat het om een samenspel van deze twee disciplines, dus het is goed om de onderlinge verbanden te leggen. En om die verbanden vervolgens ook weer te leggen met de site of shop. Waar komen je bezoekers terecht als ze doorklikken? Maak je de verwachtingen waar? Hoe kun je dat nog beter doen? Het zijn allemaal vragen waar wij het antwoord op weten voor je.

 

Ben je dringend toe aan een full audit om al je online inspanningen te verbeteren?

Digitale strategie. Van concept tot realisatie.

Daelmans was op zoek naar een online marketing en e-commerce partners die ingezet kan worden als een online sales verlengstuk van de organisatie.