Samen werken?

 

20 april 2018

Alex komt ons team versterken!

Ons team is weer één persoon rijker: Alex! Ben jij benieuwd wie Alex is en wat hij voor jouw bedrijf kan betekenen? Wacht niet langer en scroll naar beneden!

nieuws

Alex komt ons team versterken!

 
Alex Abrahams

In de categorie

Bloei Online

 

Senior Online Consultant

Vanaf mei komt Alex Abrahams ons team versterken. Alex zal als Sr. Online Consultant zich vooral richten op strategische online vraagstukken, customer journey en persona’s. Met meer dan 15 jaar actief te zijn in de online wereld is het een geweldige ervaren vakidioot!

 

Wie is Alex precies?

“Na afronding van mijn opleiding Bedrijfskundige Informatica ben ik per ongeluk de online wereld binnengerold als webmaster voor de Rabobank. De wonderlijke wereld van het internet was geopend en die heb ik nooit meer verlaten! Ik heb gewerkt aan de klantkant bij o.a. Rabobank, Essent, Bosman Medische Hulpmiddelen. Maar ook aan de bureauzijde: Digital United/Colours en Have A Nice Day. Ik ben een generalist en spreek dankzij mijn opleiding de taal van developers, maar door ervaring ook die van marketeers. Mijn specialisme is het ontwikkelen van een (online) strategie die ervoor zorgt dat de doelen die je als bedrijf hebt ook bereikt worden. Om deze doelen te bereiken schakel ik graag met specialisten. Ik ben in staat om hun adviezen op waarde te schatten en of deze passen bij de organisatie.”

 

Heb je vragen aan Alex of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan gerust contact met hem op! alex@bloeionline.nl